Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλκίδας ο συνδυασμός «Αλλάζουμε»Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλκίδας βρέθηκε τη Δευτέρα 20 Μαΐου το μεσημέρι, η υποψήφια Δήμαρχος Δήμου Χαλκιδέων και επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλάζουμε», Έλενα Βάκα, με συνεργάτες της και υποψηφίους συμβούλους.
Η υποψήφια Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους προπονητές, τους αθλητές και τους γονείς, να ακούσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να τους γνωστοποιήσει τις προθέσεις και τις προτεραιότητες του συνδυασμού της.  «Δεν είναι εικόνα αυτή για ένα κολυμβητήριο με πισίνα Ολυμπιακών προδιαγραφών.
Θα βάλουμε τις σωστές προτεραιότητες σε μια σειρά επεμβάσεων και θα έχουμε συχνή επικοινωνία με τους συλλόγους. Ψηλά στην ατζέντα μας είναι και εύρεση χώρου για τη δημιουργία κλειστού κολυμβητηρίου. Γι αυτό με ενδιαφέρει να γίνει μελέτη και να κυνηγήσουμε σχετικές χρηματοδοτήσεις» είπε η Έλενα Βάκα.
Με συνέπεια, διαφάνεια και ειλικρίνεια όλοι μαζί θα αλλάξουμε προτεραιότητες, νοοτροπία και ταυτότητα. Όλοι μαζί, θα αλλάξουμε την εικόνα του Δήμου μας, του Δήμου Χαλκιδέων. Αυτή είναι η δική μας δέσμευση.

#allazoume2019 #elenavaka

Επίσημη Ιστοσελίδα: allazoume2019
Facebook: allazoume2019
Instagram: allazoume2019
Twitter: allazoume2019

Youtube: allazoume2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου