Η αλήθεια.Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι πάντα εύκολο να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο. 
Eιδικά σήμερα, με τόσες αντιξοότητες γύρω μας όπως οικονομική στενότητα, μείωση μισθών και συντάξεων , φόροι , ανεργία , φτώχεια , μιζέρια , δυσκολίες στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και πολλά άλλα .
 Όμως είμαστε εκ των πραγμάτων υποχρεωμένοι να αποδεχόμαστε τις αλλαγές με θετική και αισιόδοξη στάση, γιατί έτσι θα αντιμετωπίσουμε την ίδια τη ζωή μας , ως μία πηγή συνεχούς ανάπτυξης, ανανέωσης και εκπλήρωσης των προσδοκιών μας .
Οφείλουμε να είμαστε οι μαχητές της ζωής ,ώστε να κατορθώσουμε να αλλάξουμε πράγματα και καταστάσεις που μέχρι τώρα το έκαναν άλλοι για μας και όλοι μας γνωρίζουμε το αποτέλεσμα . 
Ας προσπαθήσουμε μέσα από το ιστό αυτής της κοινωνίας που εμείς οι ίδιοι δημιουργήσαμε να μην γίνουμε άνθρωποι της επιτυχίας, αλλά άνθρωποι της αξίας . 

Δεν πρέπει να βυθιζόμαστε στο παρελθόν και να μην κάνουμε όνειρα για το μέλλον, αλλά να επικεντρώνουμε τη σκέψη μας στην παρούσα στιγμή. 
Τότε και μόνο τότε θα κατορθώσουμε να δούμε η ζωή μας από άλλη σκοπιά .
Οι περισσότεροι από εμάς βλέπουμε τον κόσμο ευνοϊκότερο απ’ ό,τι είναι στην πραγματικότητα, θεωρούμε τους εαυτούς μας ικανότερους απ’ όσο όντως είμαστε, ενώ έχουμε επίσης την τάση να πιστεύουμε πως μπορούμε να προβλέψουμε το μέλλον .
 Κανείς βέβαια δεν μπορεί να μας στερήσει το πολυτιμότερο αγαθό της ζωής την ελευθερία .

Αντιστεκόμαστε στις εύκολες λύσεις των προβλημάτων που μας προτείνουν κάποιοι που επιδιώκουν να μας κρατούν δέσμιους για το δικό τους συμφέρον .
 Είμαστε γεννημένοι να αντέχουμε και να προσπερνάμε όλα τα εμπόδια και ας σταματήσουμε επιτέλους να προσπαθούμε να καταλάβουμε την κοινωνία. 
Μοιάζει ανθρώπινη, αλλά συνεχώς αλλάζει πρόσωπο και γι αυτό βλέπουμε πως κινείται και χαράζουμε ανάλογα τη δική μας πορεία . 
Στη ζωή τίποτα δεν μας χαρίζεται..
Τα πάντα αποκτώνται με κόπους και θυσίες .
Όλοι μας κάνουμε ένα διαρκή αγώνα για μια καλύτερη ζωή .
Αγωνίζεται και ο πλούσιος και φτωχός.
 Η διαφορά μεταξύ αυτών είναι ότι ο μεν πλούσιος για τον φόβο μην πεινάσει και ο φτωχός απλά για να επιβιώσει .
Να περνάτε όμορφα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου