¨Οι εκπαιδευτικοί του Εσπερινού ΓΕΛ Χαλκίδας ταξιδεύουν στην Ευρώπη¨ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ  ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
------
Δ/ΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
Διεύθυνση: 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1, 34100 ΧΑΛΚΙΔΑ
Τηλέφωνο: 22210 21046   Fax: 22210 21046
E:\Εκπαιδευτικά\Sokrates, Comenius etc\ERASMUS+\2018\Λογότυπο erasmus+ με ΙΚΥ.jpgE:\Εκπαιδευτικά\Sokrates, Comenius etc\ERASMUS+\2018\Εσπερινό ΓΕΛ Χαλκίδας.jpg

Το Εσπερινό Γενικό Λύκειο Χαλκίδας σας ενημερώνει πως υλοποιεί Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ / KA1 2018 / Μαθησιακή Κινητικότητα Προσωπικού Σχολικής Εκπαίδευσης, με τίτλο «Καινοτόμες Διδακτικές Προσεγγίσεις». 
Στόχος του Ευρωπαϊκού Σχεδίου Ανάπτυξης του σχολείου μας είναι η βελτίωση και ο εκσυγχρονισμός της εκπαιδευτικής διαδικασίας σ' αυτό, μέσω της χρήσης καινοτόμων εκπαιδευτικών πρακτικών και δραστηριοτήτων που εφαρμόζονται σε άλλες χώρες της Ευρώπης, καθώς και η διεθνοποίησή του, μέσω μελλοντικής συνεργασίας με σχολεία άλλων χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Στα πλαίσια του προγράμματος αυτού, τρεις εκπαιδευτικοί του σχολείου θα ταξιδέψουν και θα επιμορφωθούν σε σεμινάρια κατάρτισης σχετικά με καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας, που θα γίνουν στις χώρες Φινλανδία και Τσεχία τον μήνα Ιούλιο. Έχει ήδη πραγματοποιηθεί μία κινητικότητα στην Κροατία και ακολουθούν το φθινόπωρο άλλες δύο κινητικότητες στην Γερμανία και την Τσεχία.

Η έγκριση της αίτησης του Εσπερινού ΓΕΛ Χαλκίδας έγινε το 2018 από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ). 
Το πρόγραμμα, που έχει διάρκεια 16 μήνες, χρηματοδοτείται από την ΕΕ μέσω του ΙΚΥ που είναι η Εθνική Μονάδα Συντονισμού του προγράμματος Erasmus+.

Εκ του Εσπερινού Γενικού Λυκείου Χαλκίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου