Μου αρέσουν τα λιτά.Εμένα μου αρέσουν φίλοι και φίλες τα λιτά και απλά λόγια.
Το ίδιο θα συμβούλευα και εσάς και πιστεύω ότι δεν θα το μετανιώσετε.
Όπου ακούτε πολλά κεράσια πάρτε μικρό καλάθι.
 Παρασκευή σήμερα 21 Ιουνίου και έχουμε μπροστά μας ένα καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο. Σας εύχομαι να περάσετε όσο πιο όμορφα μπορείτε .
Αν και το πάλεψα, δεν θα αντισταθώ και θα μπω στο πειρασμό να  Ρωτήσω σήμερα όλους τους πολιτικούς και περιμένω απάντηση .
Δεν με ενδιαφέρουν οι κατηγορίες του ενός και του άλλου , ούτε τα τηλεοπτικά σποτ που πλέον δεν προκαλούν κανένα ενδιαφέρον , 
αλλά με ενδιαφέρει να μάθω το τι πρόκειται να συμβεί μετά τις εκλογές .
Δυστυχώς απάντηση δεν θα πάρω . 
Είναι φυσικά πολλά πράγματα σήμερα που μας προκαλούν ασφυξία, δεν τα αντέχουμε , αλλά είμαστε αναγκασμένοι να τα υποστούμε .
 Είναι οδυνηρό επίσης να βλέπουμε σε καθημερινή βάση την ανθρώπινη παρέμβαση που προκαλεί ανεπανόρθωτες καταστροφές στο κόσμο μας, στη ζωή μας και δεν μας αφήνουν και πολλά περιθώρια να νιώσουμε το μεγαλείο του όμορφου τούτου κόσμου μας. 

Αξίζει όμως φίλες και φίλοι να κάνουμε αγώνα για μια καλύτερη ζωή ,γιατί η ζωή από μόνη της είναι μία ευκαιρία. 
Μπορεί σήμερα να περνάμε οικονομικό μαρασμό, να είμαστε οι περισσότεροι στο κατώφλι της φτώχειας και της ανεργίας , με ότι αυτό συνεπάγεται , με όλα τα προβλήματα που την ακολουθούν , μπορεί να μας εκμεταλλεύονται και να πιέζουν οι φίλοι μας Ευρωπαίοι για νέα μέτρα και λιτότητα γιατί μας βλέπουν σαν νούμερα και όχι σαν ανθρώπινες υπάρξεις και θα βρουν τρόπο να πάρουν το λεφτά τους και τώρα που έφθασε ο κόμβος στο κτένι άρχισαν να σφίγγουν την θηλιά περισσότερο από όσο πρέπει. 
Φίλες και φίλοι έγιναν εκλογές ,οι Ευρωεκλογές  και οι προεκλογικές εξαγγελίες  μας έδωσαν κάποιες ελπίδες για καλύτερες μέρες .
Αλλά υπολογίζουν χωρίς τον Ξενοδόχο .
Σε λίγες μέρες ξανάρχονται εκλογές και αναμένουμε νέες εκλογικές παροχολογίες . Αλλά ποιος θα τους πιστέψει ? 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου