Σίμος Κεδίκογλου : «Δώστε μας ισχυρή εντολή»
Τα χωριά του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού επισκέπτεται ο Σίμος Κεδίκογλου, κλιμακώνοντας τον κύκλο των περιοδειών που πραγματοποιεί σε όλο το Νομό, ζητώντας από τους πολίτες να δώσουν στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ισχυρή εντολή, για να εφαρμόσει το μόνο λογικό σχέδιο και πρόγραμμα, που θα φέρει την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος.  
Άλλωστε, αυτό που επισημαίνουν στον Σίμο Κεδίκολου τόσο  οι απλοί πολίτες, όσο και ο κόσμος της παραγωγής, τους οποίους συναντά καθημερινά, είναι  ότι πλέον δεν αντέχουν άλλο τους φόρους και την αβεβαιότητα για το μέλλον.
Ο Σίμος Κεδίκογλου εξηγεί από την πλευρά του, τους λόγους για τους οποίους καλούν όλους τους Έλληνες να  αξιολογήσουν τη ΝΔ για αυτό το οποίο πρεσβεύει, για το που θέλουν να οδηγήσουν τη χώρα και για το ποιος θα μπορέσει να δημιουργήσει τις συνθήκες για να υπάρξουν κανονικές δουλειές.

Ο Σίμος Κεδίκογλου στην Αιδηψό, εκτός από τα καταστήματα της περιοχής,  επισκέφθηκε και το χώρο του Υδροθεραπευτηρίου του ΕΟΤ, όπου συζήτησε ζητήματα που αφορούν γενικότερα στον κλάδο, αλλά και για το πως μπορεί να αξιοποιηθεί ακόμα περισσότερο ο ιαματικός τουρισμός.

Στην Ιστιαία, επίσης, συνομίλησε με ελεύθερους επαγγελματίες και καταστηματάρχες για την κατάσταση που καθημερινά αντιμετωπίζουν και που αν συνεχιστεί, όπως επισημάνθηκε, θα τους οδηγήσει σε αφανισμό.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου