Πολλά είναι τα κορυφαία ονόματα του ΣΥΡΙΖΑ που έμειναν εκτός Βουλής.

photo: Eurokinissi

Πιο αναλυτικά, στην A' Αθηνών δεν εκλέχθηκαν η πρώην εκπρόσωπος Τύπου Ράνια Σβίγκου αλλά και η υπουργός Πολιτισμού Μυρσίνη Ζορμπά. Στον Βόρειο Τομέα Αθηνών εκτός Βουλής έμειναν ο Τέρενς Κουϊκαλλά και η Ελένη Αυλωνίτου.
Στον Δυτικό Τομέα Αθηνών δεν τα κατάφεραν ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας και Νησιώτικης Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο βουλευτής Παναγιώτης Ρήγας δεν κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για την είσοδό τους στην Βουλή.

Στον Νότιο Τομέα Αθηνών εκτός έμεινε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, ο πρώην υπουργός Τουρισμού Θανάσης Θεοχαρόπουλος καθώς και o Γιώργος Βασιλειάδης.
Στη Δυτική Αττική δεν εκλέχθηκαν ο πρώην υπουργός Παιδείας, Αριστείδης Μπαλτάς, και ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, στη Ζάκυνθο.
Πολλά κορυφαία ονόματα δεν εκλέχθηκαν και από τη Θεσσαλονίκη. Πιο αναλυτικά, στη Α΄ Θεσσαλονίκης δεν εκλέγονται οι Μπόλαρης, Κουράκης, Μηταφίδης, και ο Νίκος Παρασκευόπουλος. Στη Β’ Θεσσαλονίκης δεν εκλέγεται ο Δημήτρης Μάρδας.
Στην Ημαθία δεν θα είναι στη νέα Βουλή ο πρώην υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Άγγελος Τόλκας, και στη Μαγνησία η υφυπουργός Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση μάλιστα είναι πως στα Χανιά, δεν εκλέγεται ο Γιώργος Σταθάκης καθώς τη πρώτη θέση κατέλαβε ο Παύλος Πολάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου