Στο πνεύμα των Χριστουγέννων ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου.

"Στο πνεύμα των Χριστουγέννων" είναι το υπέροχο μουσικό ταξίδι με τραγούδια ιδιαίτερων εκφραστικών & φωνητικών απαιτήσεων το οποίο διοργανώνει η Ένωση Πολυτέκνων Κύμης και Περιχώρων υπό την αιγίδα του Δήμου Κύμης Αλιβερίου και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 στις 8:00 η ώρα το βράδυ στο κτήμα "ΚΕΚΗ" στο Νεοχώρι.

Μια όμορφη, γιορτινή βραδιά με τον πετυχημένο, τενόρο Σταύρο Σαλαμπασόπουλο ο οποίος σημειώνει συμμετοχές σε ελληνικά και διεθνή φεστιβάλ καθώς παρουσιάζει μια ιδιαίτερα φιλόδοξη μουσική πρόταση με ανανεωμένο ρεπερτόριο από την διεθνή και ελληνική μουσική σκηνή. 
Μαζί με 5 εξαιρετικούς σολίστες, ερμηνεύει παγκόσμιες επιτυχίες από τραγούδια του Presley, SInatra, Murolo, Piovani αλλά και αξεπέραστα ελληνικά τραγούδια του Μουζάκη, Πλέσσα, Χατζηδάκη, Θεοδωράκη κ.α.
Δεν γίνεται να λείψουν βέβαια και οι διάσημες ιταλικές καντσονέτες, 
μεγάλες «στιγμές» του musical αλλά και γνωστές άριες από τον «κόσμο» της όπερας που συναντούν ακούσματα του Freddie Mercury & του Sting, καθώς και παγκόσμιες χριστουγεννιάτικες επιτυχίες που  προσθέτουν την απαραίτητη «λάμψη» των εορτών! 


Καλεσμένη και  η παραδοσιακή  χορωδία του ΚΑΠΗ Αλιβερίου με κάλαντα.

Είσοδος μόνο με πρόσκληση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 6977 13 64 20.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου