Σίμος Κεδίκογλου: «Ευθύνη μας η ποιοτική αναβάθμιση της ναυτικής εκπαίδευσης»
Ο Σίμος Κεδίκογλου παραβρέθηκε στην τελετή υποδοχής των πρωτοετών σπουδαστών της Σχολής Πλοιάρχων στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Κύμης, καθώς και στα εγκαίνια του ανακαινισμένου κτηρίου ενδιαίτησης της Σχολής, που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019.
Ο βουλευτής ευχήθηκε καλή εκπαίδευση στα αυριανά στελέχη του Εμπορικού μας Ναυτικού τονίζοντας, παράλληλα, τη σημασία που έχει η εκπαίδευση και η διαρκής επιμόρφωση, ως απαραίτητη προϋπόθεση ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής ναυτιλίας.
Όπως σημείωσε, είναι ευθύνη  της πολιτείας να προσφέρει στη ναυτιλία μας στελέχη, των οποίων η γνώση αναβαθμίζεται και εκσυγχρονίζεται, ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις που διαμορφώνουν οι συνθήκες διεθνούς ανταγωνισμού. Ανέφερε, επίσης, ότι υπάρχουν οι δυνατότητες να γίνει ανταγωνιστικό το ελληνικό πλοίο και να πολλαπλασιαστούν οι Έλληνες ναυτικοί, παρέχοντας κίνητρα για την προσέλκυση ακόμα περισσότερων ναυτιλιακών κεφαλαίων, αναμορφώνοντας τη ναυτική εκπαίδευση και διευκολύνοντας τη ναυτολόγηση των Ελλήνων ναυτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου