Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών για το εκλογικό αποτέλεσμα στο Σύλλογο Δασκάλων-Νηπιαγωγών Χαλκίδας

ase1

ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ 
ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ  ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Χαιρετίζουμε όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στις εκλογικές διαδικασίες και στη γενική συνέλευση του Συλλόγου μας για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για τη διετία 2019-2021. Χαιρετίζουμε ιδιαίτερα τους συναδέλφους που μας εμπιστεύτηκαν και μας ψήφισαν 3η δύναμη στο ΔΣ. Αυτό το θετικό αποτέλεσμα έρχεται σε συνέχεια με το προηγούμενο θετικό αποτέλεσμα του Ιούνη όπου η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών εξέλεξε δυο αντιπροσώπους στο συνέδριο της ΔΟΕ. Η ψήφος στην Α.Σ.Ε. δεν πάει χαμένη, είναι δύναμη! Για να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις υπερασπίζοντας τα δικαιώματα των συναδέλφων αλλά και τη μόρφωση όλων των παιδιών του λαού μας.


Μπορούμε με την πάλη μας να αλλάξουμε τους συσχετισμούς δύναμης στο Σύλλογό μας και στη ΔΟΕ. Να σταματήσει να είναι η Ομοσπονδία στήριγμα των αντιλαϊκών κυβερνήσεων και να γίνει αγωνιστική, ταξική Ομοσπονδία, που θα έχει σαν προτεραιότητά της τα δικαιώματα των εκπαιδευτικών, θα συμπορεύεται με το υπόλοιπο εργατικό κίνημα και θα αντεπιτίθεται σε αυτή την αντιλαϊκή πολιτική. Για να γίνει ο Σύλλογός μας αγωνιστικός, διεκδικητικός, και να μην είναι πια στήριγμα των πολιτικών που τσακίζουν τη ζωή και τα δικαιώματά μας.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να παλέψουμε, στο σωματείο μας, στις Γενικές Συνελεύσεις, στα σχολεία μας, σε συμπόρευση με το υπόλοιπο εργατικό κίνημα. Για να έχουμε όλοι μόνιμη και σταθερή δουλειά, κοινωνική ασφάλιση και υγειονομική περίθαλψη. Για να έχουν όλα τα παιδιά μόρφωση, υγεία, ζωή με δικαιώματα. Για να πάρουμε πίσω όσα μας έκλεψαν και να οργανώσουμε τη ζωή που μας αξίζει στον 21ο αιώνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου