Πέταξε το δελτίο των 92.000 ευρώ επειδή είχε δει ...λάθος κλήρωση

Πέταξε το δελτίο των 92.000 ευρώ επειδή είχε δει ...λάθος κλήρωση
Ένας άνδρας στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ, γλίτωσε από ένα τεράστιο λάθος, καθώς πέταξε ένα τυχερό δελτίο που κέρδιζε σχεδόν 92.000 ευρώ (100.000 δολάρια). Ευτυχώς για τον ίδιο, το κατάλαβε εγκαίρως και βρήκε το λαχείο.
Ο άνδρας στη Νότια Καρολίνα, αγόρασε ένα Palmetto Cash 5 από ένα βενζινάδικο στο Newberry και αφού τσέκαρε τους αριθμούς, είδε ότι δεν κερδίζει και το πέταξε.

Όμως, είχε κάνει ένα λάθος: είδε τους αριθμούς προηγούμενης κλήρωσης, σύμφωνα με το abcnews. «Έλεγξα τα αποτελέσματα της προηγούμενης κλήρωσης», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Το Palmetto Cash 5 αντιστοιχούσε στην πραγματικότητα στους πέντε αριθμούς που κληρώθηκαν την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου και εκείνος το συνειδητοποίησε λίγο αργότερα πίνοντας τον καφέ του, καθώς συνέχιζε να κοιτάζει τα αποτελέσματα και ευτυχώς για τον ίδιο συνειδητοποίησε το λάθος του.
Εν τέλει, κατάφερε να βρει το τυχερό δελτίο και δήλωσε ότι σχεδιάζει να δώσει μέρος των χρημάτων σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, αλλά και να αποταμιεύσει τα υπόλοιπα για τις σπουδές των εγγονιών του.
Το βενζινάδικο που πώλησε το εισιτήριο έλαβε προμήθεια 1.000 δολάρια για την πώληση του τυχερού δελτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου