Καλημέρα σας!..




 
Καλημέρα φίλοι μου ..
Μέχρι και χθές περιμέναμε μια τοποθέτηση από πρώην Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Εύβοια , να μας απαντήσει και να τοποθετηθεί σε ζητήματα που μας έχουν ανακοινωθεί και απάντηση δεν λάβαμε ούτε προσωπική ούτε δημόσια.
Εδώ και αρκετές ημέρες πρώην Βουλευτής του Νομού που ανήκει στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ  σε συνεργασία με κάποιους φίλους του  επέλεξαν να  μας παραδώσουν μαθήματα ηθικής,αξιοπρέπειας ,δημοσιογραφίας  με  δώρο τα  μαθήματα κατάχρηση εξουσίας και δύναμης!!!...

Ανήκουμε στο χώρο της ενημέρωσης από το 2012 και ποτέ μας δεν χρησιμοποιήσαμε την όποια δύναμη μπορούσαμε να έχουμε και πιστέψτε μας την έχουμε αλλά δεν την χρησιμοποιήσαμε ποτέ μας και φυσικά δεν χρησιμοποιήσαμε και καμία υπηρεσία για προσωπικό μας συμφέρον!!!
Και εν τέλει επειδή λάθη κάνουμε όλοι και εμείς κάναμε το λάθος να δίνουμε συγχωροχάρτια σε πολλούς στο παρελθόν έχουμε αποφασίσει  εδώ και αρκετό καιρό να δίνουμε ΣΤΟΠ  σε καθέναν και καθεμία που στο εξής θα προσπαθεί να μας συκοφαντήσει ή να μας δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στην επαγγελματική μας πορεία ή στο επαγγελματικό μας μέλλον!
Επειδή κατανοούμε σε τι δύσκολη κατάσταση βρίσκεται ο Βουλευτής του Νομού εμείς παρά ταύτα δίνουμε την ευκαιρία μέχρι και την Παρασκευή να δοθούν εξηγήσεις δημόσιες ή προσωπικές!!!
Από Δευτέρα όμως θα ξέρουμε  τι θα ανακοινώσουμε και τι δεν θα δημοσιεύσουμε..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου