ΕΣΕΕ: ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

Το πασχαλινό τραπέζι είναι φθηνότερο κατά 1,17%, όπως προκύπτει από έρευνα της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας. Tο κόστος των προϊόντων, ανά μονάδα, που απαρτίζουν το καθιερωμένο, πασχαλινό τραπέζι υπολογίζεται φέτος στα 37,30 ευρώ, έναντι 37,74 ευρώ το 2019.
Αυτή η μικρή μείωση (1,17%), η οποία μεταφράζεται σε 0,44 ευρώ, απορρέει -κατά βάση- από τα φθηνότερα προϊόντα που προμηθεύεται το καταναλωτικό κοινό από τα σούπερ μάρκετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου