Ο Νίκος Μουτσινάς Χορεύει πάλι την ''Σταυρούλα'' και οχι μόνος αυτή την φορά




Είδαμε και πάλι στην αγαπημένη εκπομπή του Σκάι ''Καλό Μεσημεράκι'' το Νίκο Μουτσινά να χορεύει και πάλι την Σταυρούλα του Αλέξη Πρεβενά.

Όλα αυτά φυσικά μετά απο τις προκλήσεις και την επιμονή της Αναστασίας Γιούσεφ η οποία ζήτησε όχι μια όχι δυο αλλά τρείς φορές μέχρι στιγμής απο τον αγαπημένο της ''Μουτσινάκο'' όπως τον αποκαλεί να χορέψει μαζί της την ''Σταυρούλα'' με κάποια ανταλλάγματα φυσικά.



Στην εκπομπή της Tρίτης είδαμε την Αναστασία Γιούσεφ να βγάζει σχεδόν όλα της τα ρούχα και να ζητάει απο τον Νίκο Μουτσινά αλλά και απο τον Αντρέα Βούλγαρη που δεν συμμετείχε τις προηγούμενες φορές στον χορό της Σταυρούλας σύμφωνα με τα λεγόμενα της, να χορέψουν και πάλι το αγαπημένο της τραγούδι και αυτή με τη σειρά της τους επιφυλάσσει άλλη μια έκπληξη.

Ο Αντρέας και ο Νίκος Μουτσινάς φυσικά χόρεψαν και πάλι Σταυρούλα και αναμένουμε τώρα να δούμε τι έχει σκεφτεί πάλι να κάνει η Αναστασία.
Στο τέλος της εκπομπής ο Νίκος Μουτσινάς έστειλε την χρυσή τηλεόραση στην δικιά του την Σταυρούλα όπως την έχει αποκαλέσει μιας και το παιχνίδι με την Γιούσεφ δείχνει να μην σταματάει εδώ.

Δείτε και ακούστε το τραγούδι που έχει τρελάνει για τα καλά τόσο την Αναστασία Γιούσεφ όσο και όλους εμάς:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου