ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ ΕΠΙ ΤΗι ΠΑΝΗΓΥΡΕΙ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ





Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019
8:30μ.μ. ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ, στη διάρκεια της οποίας θα εκτεθεί για προσκύνημα ι. Λείψανο της Αγίας Βαρβάρας, προεξάρχοντος του Αιδεσιμολογιωτάτου Πρωτοπρεσβ. Ιωάννου Κορέλη.

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019
4:30μ.μ. Εσπερινός Εορτής Αγίου Αποστόλου Ανδρέου και Ιερό Ευχέλαιο, προεξάρχοντος του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμ. Ιεροθέου Παπαγρηγορίου.

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019
7:00π.μ. Όρθρος και Θεία Λειτουργία στη μνημη του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Συμεών Ηλιοδρομίτη.

5:00μ.μ. Μέγας Εσπερινός, προεξάρχοντος του Οσιωτάτου Ιερομ. Καλλινίκου Καραπέτη.

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019
7:00π.μ. Όρθρος, Θεία Λειτουργία και Αγιασμός, προεξάρχοντος του Πανοσιολογιωτάτου Ιερομ. Αθανασίου Φουρκή.

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019
7:00π.μ. Όρθρος και Θεία Λειτουργία στη μνήμη του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου, προεξάρχοντος του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμ. Τιμοθέου Μπαϊμπάκη-Ιεροκήρυκος.


Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019
6:00μ.μ. Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής της Αγίας Βαρβάρας, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ωρεών κ. ΦΙΛΟΘΕΟΥ, Αρχιγραμματέως της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Θα εκτεθεί για προσκύνημα ι. Λείψανο της Αγίας Βαρβάρας.

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019
7:00π.μ. Όρθρος και πανηγυρική Θεία Λειτουργία στη μνήμη της Αγίας Βαρβάρας της Μεγαλομάρτυρος, χοροστατούντος και προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ.

5:00μ.μ. Εσπερινός Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου και παράκληση στην Αγία Βαρβάρα, στή διάρκεια της οποίας θα εκτεθεί για προσκύνημα ι. Λείψανο της Αγίας Βαρβάρας, προεξάρχοντος του Αιδεσιμολογιωτάτου Πρωτοπρεσβ. Ηλία Αγιαννίτη.

Καλούνται οι φιλάγιοι χριστιανοί να προσέλθουν στις Ιερές Ακολουθίες και να λάβουν την ευλογία του Θεου δια της Αγίας Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου