Εξιχνιάσθηκαν άμεσα κλοπή & απόπειρα κλοπής από περίπτερα, στο Καρπενήσι ΕυρυτανίαςΣυνελήφθησαν (3) άτομα, ενώ κατασχέθηκαν μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων


Από το Τμήμα Ασφαλείας Καρπενησίου, εξιχνιάσθηκαν άμεσα περίπτωση κλοπής & απόπειρας κλοπής από περίπτερα, οι οποίες διαπράχθηκαν την       25-11-2019 στο Καρπενήσι Ευρυτανίας.

Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τριών (3) ατόμων και συγκεκριμένα μίας 19χρονης ημεδαπής, ενός 18χρονου αλλοδαπού & ενός 15χρονου ημεδαπού, οι οποίοι εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διάπραξη κλοπών, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, οι δράστες αρχικά αποπειράθηκαν να παραβιάσουν περίπτερο ιδιοκτησίας ημεδαπής, χωρίς να καταφέρουν να ολοκληρώσουν την πράξη τους, ενώ ακολούθως κατάφεραν να παραβιάσουν περίπτερο ιδιοκτησίας ημεδαπού, με τη χρήση τροχού και να αφαιρέσουν από το εσωτερικό του, διάφορα καπνικά και άλλα προϊόντα, συνολικής αξίας (1.000) ευρώ.


Από τους αστυνομικούς βρέθηκαν σε υπόγειο χώρο εγκαταλελειμμένου κτηρίου στην περιοχή, μέρος των αφαιρεθέντων προϊόντων, τα οποία και κατασχέθηκαν. 

Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Καρπενησίου, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

Η 19χρονη & ο 18χρονος, θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ευρυτανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου