ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓΡΙΟΒΟΤΑΝΙΟΥ
Με ιδιαίτερη επιτυχία, κατόπιν ευλογίας του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου, και τον άρτιο συντονισμό του Υπευθύνου του τομέα Νεότητος της Αρχιερατικής περιφερείας Ιστιαίας, Οικον. Ιωάννου Σούρα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019, στον Ιερό Ναό Αγ. Αναργύρων Αγριοβοτανίου, ευθύς αμέσως μετά την Ευχαριστιακή Σύναξη, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη εορτή του Κατωτέρου Κατηχητικού Σχολείου.
Τα λιγοστά παιδιά της μικρής μας Ενορίας μας εισήγαγαν στο γιορτινό κλίμα της Εορτής με επίκαιρα ποιήματα, τραγουδάκια, σκέτς, χειροτεχνίες και κατασκευές, αλλά και πολλές άλλες εκπλήξεις που είχαν ετοιμάσει, σε συνεργασία με την Κατηχήτριά τους, πρεσβυτέρα Σταματία Παπασταμούλου.

Στο τέλος της όμορφης εορτής, ο Εφημέριος της Ενορίας Πρεσβ. Ευστάθιος Αναγνώστου μετέφερε στο Εκκλησίασμα τις πατρικές ευχές του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου και εν συντομία τους ανέλυσε το Θεολογικό μήνυμα της εορτής της Γεννήσεως και ενσαρκώσεως του Θεανθρώπου Χριστού, ενώ τελειώνοντας, προσέφερε στην «ελπίδα» και το «αύριο» της Ενορίας του Αγριοβοτάνου, δηλαδή στα μικρά μας κατηχητόπουλα, διάφορα δωράκια μαζί με πολλές ευχές και πατρική αγάπη για ευλογημένα κατά Θεόν Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το ερχόμενο νέο έτος 2020, που σε λίγες ημέρες θα υποδεχθούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου