Τα ίδια .




Μπορεί να πέρασαν αρκετοί μήνες από τις τελευταίες εκλογές που έγιναν αλλά κάποιοι εκεί στο κέντρο της Χαλκίδας δε λένε να καταλάβουν πως εμείς δεν θα ακολουθήσουμε το μονοπάτι τους.....
Εκλογές έγιναν!!!!!!....
Σε αυτές λοιπόν τις εκλογές ο ελληνικός λαός με τη ψήφο του έδωσε την έγκριση στη Νέα Δημοκρατία και το Κυριάκο Μητσοτάκη να κυβερνήσει τη χώρα.
Καλό θα ήταν και φρόνιμο λοιπόν οι όποιοι ψηφοφόροι ή άνθρωποι που βρίσκεστε κοντά ή γύρω απο το ΣΥΡΙΖΑ να το κατανοήσετε αυτό και να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας και να κοιτάξετε να αλλάξετε ταχτικές και τρόπους ....
Εμείς εδώ έχουμε αποφασίσει συνειδητά να δημοσιεύουμε όλες τις απόψεις όλων των δημοκρατικών κομμάτων που εκπροσωπούν τον Ελληνικό λαό στη Βουλή.
Μαθήματα δεν θα πάρουμε και φυσικά όπως γνωρίζετε όσοι μας διαβάζετε πως τις προσωπικές μας απόψεις τις κρατάμε εκτός της ενημερωτικής μας σελίδας..

Αγαπητοί φίλοι και φίλες αναγνώστες και αναγνώστριες ,

να σας ενημερώσω πως έχω αποφασίσει από το 2015  και στο εξής δεν προτίθεμαι να ανεχτώ από <κανέναν και καμία> συμπεριφορές ή ταχτικές που θεωρούν κάποιοι ή κάποιες ότι θα με κάνουν να αλλάξω απόψεις ή πεποιθήσεις ή θα αναρτώ έτοιμες απαντήσεις!!!..
Σε αυτό το παιχνίδι ένα είναι το σίγουρο ότι θα έχει νικητή με όποιο κόστος και βάρος....
Σίγουρα όμως στο τέλος του παιχνιδιού θα πρέπει να ανακοινωθούν τα ονόματα των χαμένων και του νικητή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου