Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ.
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση μας «ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΟ 
ΚΟΝΤΑ» που διοργανώσαμε το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής Της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΠΡΟΤΑΣΗ ΖΩΗΣ» σε συνεργασία με τον Δήμο Θηβαίων, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 στο συνεδριακό κέντρο Θήβας. Με την παρουσία τους μας τίμησαν η βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ κα. Γιώτα Πούλου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Θήβας κ. Κωνσταντίνος  Χαρέμης, ο κ. Δημήτρης Αλεξάνδρου Πρόεδρο Δημοτικής Επιτροπής παιδείας Δήμου Θηβαίων. Ο κ. Γιώργος Γελέκας Πρόεδρος Κοινότητας Θήβας και πλήθος κόσμου.
 Με την εκδήλωση- παράστασή μας για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τους πρόσφυγες, βάζοντας ο καθένας το δικό του λιθαράκι, καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα μήνυμα βασισμένο σε βιώματα και να απευθυνθούμε στην εσωτερική φωνή του ανθρωπισμού των θεατών μας. Το μήνυμα φάνηκε να ελήφθη και αυτό έγινε αντιληπτό από την έντονη συγκίνηση που επικράτησε στο κοινό.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσους συμμετείχαν. Πρώτα τον κ. Λάζαρο Παπαδόπουλο για την μοναδική του αφήγηση, τον Χρήστο Μπότση στο τραγούδι και τον Χάρη Παπανικολάου στην κιθάρα. Την πρωταγωνίστρια της βραδιάς Όλγα Καρανάσιου. Τους εθελοντές μας για την παρουσίαση των γλυπτών: Ηλία Κίτσο, Δώρα Προκοπίου, Βάνα Τουλίτση, Όλγα Τσιμπίδα. Τους αφηγητές μας: Κωνσταντίνα Δαυλίτη, Ευγενία Καρανάσιου, Μαρία Μπόβαλη, Γεράσιμο Μπόγρη, Αναστασία Ντάμκα, Μαρία Τσότρα.
Τον Τάκη Διαμαντή για την κατασκευή της βάρκας. Την ΔΗΚΕΘ για την παραχώρηση της αίθουσας «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΦΙΝΗΣ» για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Τον ΔΟΘ για την παραχώρηση της αίθουσας « ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ» για την παρέμβαση που υλοποιήσαμε στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της πόλης μας.
 Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας και ευχόμαστε αυτή η προσπάθεια να είναι η απαρχή για πολλές εκδηλώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Καλά Χριστούγεννα!

Με εκτίμηση
Τα στελέχη του Κέντρου ΠρόληψηςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου