Έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα η eBay

Έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα η eBay
Στην Ελλάδα μέσω του παγκόσμιου προγράμματός της, Export Revival, έρχεται για πρώτη φορά η eBay, ηγέτιδα εταιρία στην ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου, με 183 εκατομμύρια ενεργούς αγοραστές σε όλο τον κόσμο και με σημαντική γνώση και εμπειρία στο e-commerce.
Στόχος του προγράμματός της, είναι η ενδυνάμωση των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων, μέσα από τις ευκαιρίες που μπορεί να προσφέρει μια ηλεκτρονική πλατφόρμα τέτοιου επιπέδου, καθώς και η εξωστρέφεια που δημιουργείται προς όφελός τους.
Με την πρόσβαση σε εκατομμύρια νέους πελάτες παγκοσμίως, οι ΜμΕ πετυχαίνουν να παραμένουν ενεργές και δημιουργικές στον τόπο τους, συμβάλλοντας συγχρόνως και στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η eBay προσκαλεί τις ελληνικές επιχειρήσεις να επισκεφθούν, σήμερα κιόλας, τον ειδικό σύνδεσμο του προγράμματος και να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους. Η συμμετοχή στο Export Revival είναι ανοιχτή σε όλους όσους ενδιαφέρονται να εξελίξουν την επιχείρησή τους, χωρίς να προαπαιτείται κανενός είδους εμπειρία στις πωλήσεις μέσω διαδικτύου. Οι 50 επιχειρήσεις που θα επιλεγούν από την εξειδικευμένη ομάδα του eBay, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το παγκόσμιο καινοτόμο του πρόγραμμα, χωρίς την παραμικρή οικονομική επιβάρυνση.
Με το πρόγραμμα του eBay, το οποίο ξεκινάει στην Αθήνα στις 5 Φεβρουαρίου, οι επιχειρήσεις έχουν τη μοναδική δυνατότητα να μάθουν βήμα-βήμα πώς μπορούν να διευρύνουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα και να διαχειρίζονται μόνοι τους το e-shop τους, αποκτώντας έτσι πελάτες από όλο τον κόσμο.
Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πλήρες μηνιαίο πρόγραμμα εκπαίδευσης, την διδασκαλία του οποίου έχει επιμεληθεί το eBay και θα γίνει από έμπειρη ομάδα Ελλήνων εκπαιδευτών, προκειμένου όλα τα σεμινάρια να γίνονται στα ελληνικά. Περιλαμβάνει επίσης προσωποποιημένη υποστήριξη, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε συμμετέχοντα, προβολή σε περισσότερους από 183 εκατομμύρια δυνητικούς αγοραστές σε 190 παγκόσμιες αγορές, αφιερωμένη σελίδα στο eBay.com, που θα αναδεικνύει τα προϊόντα των συμμετεχόντων, καθώς και προωθητική καμπάνια στο eBay και για τις 50 συμμετέχουσες επιχειρήσεις.
Το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα έχει πραγματοποιηθεί ήδη με επιτυχία σε 10 πόλεις, στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τον Καναδάς, την Ιρλανδία, το Ισραήλ, τη Ρωσία και τη Βουλγαρία και έχει εκπαιδεύσει πάνω από 500 ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων, αποτελώντας την αφετηρία για την επιτυχία τους στις διεθνείς πωλήσεις.
Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, του δήμου Αθηναίων, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ) και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ). Η προθεσμία υποβολής της αίτησης είναι έως τις 8 Ιανουαρίου 2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου