Ο Στέλιος Τσουκιάς live στη Χαλκίδα! Μαζί του ο Θάνος Σταυρίδης στο ακορντεόν και τα πλήκτρα. Στο βιολί, ο Δημήτρης Καζάνης. Στο live συμμετέχει η Μαρία Στυλιανίδη.

Στέλιος Τσουκιάς

 Οδός Ονείρων
Χαλκίδα

 Κυριακή 26 Ιανουαρίου
 


Ο Στέλιος Τσουκιάς live στη Χαλκίδα! Μαζί του ο Θάνος Σταυρίδης στο ακορντεόν και τα πλήκτρα. Στο βιολί, ο Δημήτρης Καζάνης.

Στο live συμμετέχει η Μαρία Στυλιανίδη. 


Ο Στέλιος Τσουκιάς μετά τα δύο επιτυχημένα live στην Αθήνα και τον Σταυρό του Νότου Club, και την παρουσίαση του πρώτου του προσωπικού album, 'Άγιος Ψεύτης', συνεχίζει την περιοδεία του στη Χαλκίδα και την Οδό Ονείρων. Θα μοιραστεί με το κοινό τραγούδια αγαπημένων ερμηνευτών και μουσικών, όπως ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Γιάννης Αγγελάκας, o Σωκράτης Μάλαμας, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο Λεωνίδας Μπαλάφας και πολλοί άλλοι.

Στο live αυτό ο Στέλιος Τσουκιάς θα μοιραστεί επίσης κομμάτια του πρώτου του ολοκληρωμένου album, που έχουν έντονες αναφορές στην ελληνική μουσική παράδοση. Ήδη τα ραδιόφωνα και το κοινό αγάπησαν τρία κομμάτια από τον δίσκο, τo "Μη μου μιλάτε για χορούς", 'Τι είναι Αγάπη' και το ομότιτλο 'Άγιος Ψεύτης', ένα κομμάτι που γεννήθηκε από την ανάγκη του νέου τραγουδοποιού να εκφράσει μέσα από τη δική του οπτική την κρίση και τον διχασμό της κοινωνίας, αλλά και του ίδιου του εαυτού του. Η Μαρία Στυλιανίδη ασχολείται ενεργά με το τραγούδι από τα 15 της χρόνια παρακολουθώντας μαθήματα φωνητικής και συμμετέχοντας σε πολλές μουσικές συναυλίες των Μουσικών Συνόλων στη γενέτειρα της τη Χαλκίδα. Εδώ και δύο χρόνια έχει πραγματοποιήσει δικά της προσωπικά live στην Αθήνα, ενώ συγχρόνως είναι φοιτήτρια Ανώτερας Δραματικής Σχολής.

Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου σμίγουμε με ωραίους ήχους και νέες φωνές, στην Οδό Ονείρων στη Χαλκίδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου