Καλησπέρα σας και καλή εβδομάδα.
Καλησπέρα φίλοι μου και καλή εβδομάδα να έχουμε.
Σίγουρα επρόκειτο για μια εβδομάδα που θα κριθεί ως άκρως ενδιαφέρουσα
αφού έχουμε μπόλικο υλικό για να δημοσιεύσουμε...
Καταρχάς να ξεκαθαρίσω πως ως ανεξάρτητη δημοσιογράφος απορρίπτω τον λαϊκισμό, την αυτοπροβολή, την ευνοιοκρατία και άλλες παιδικές ασθένειες του παραδοσιακού δημοσιογραφικού χώρου.

Για εμένα η δημοσιογραφία έχει άλλη έννοια.

Η είδηση δεν μπορεί να χάνει την ιδιότητά της ως τέτοια, επειδή μπορεί να ενδιαφέρει περιορισμένο αριθμό χρηστών ή επειδή δεν είναι αρκετά θεαματική ή εντυπωσιακή ώστε να προσελκύσει το ενδιαφέρον του «αναγνώστη». 
Ακόμη και αν 30 μόλις «αναγνώστες» επέλεξαν την είδηση,
αυτό σημαίνει ότι υπάρχει χώρος για ποιότητα και γι’ αυτό ο δημοσιογράφος που ασχολείται μέσω του διαδικτύου  δεν μπορεί, και δεν πρέπει, να γίνεται δέσμιος των αριθμών ή ονομάτων ή θεσμών ή οποιουδήποτε.
Σήμερα σκέφτηκα να δώσω μερικές χρήσιμες συμβουλές σε πρώην Βουλευτές του Νομού μας που ονειρεύονται πως θα ξανά ηχήσουν τα νταούλια στις γειτονιές ..
Θα πρέπει αγαπητοί να γνωρίζετε πως στη ζωή αλλά και στη πολιτική καθημερινά
δίνετε εξετάσεις.
Άν νικήσετε τα πάθη σας,τον εγωισμό σας και την μνησικακία σας
και γνωρίσετε τον εαυτό σας τότε ίσως βρείτε και σκοπό και στόχο και νόημα στη πολιτική που επιθυμείτε να ξανά χαράξετε για το καλό του Έλληνα πρωτίστως.
Στην Εύβοια το τελευταίο διάστημα κάποιοι φαίνεται πως θέλουν να μας πείσουν να ζήσουμε παράδοξες καταστάσεις.
Δεχόμαστε κάποια τηλεφωνήματα από άλλους χώρους και αναμένουμε τον άνθρωπο που ήταν Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να πάρει θέση μέχρι αύριο και να ξεκαθαρίσει τη θέση του...!!!
Σε διαφορετική περίπτωση θα ανακοινώσουμε τα γεγονότα και ο λαός ας κρίνει τον καθένα μας..

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:
Εάν υπάρχει Βουλευτής από το Νομό που θέλει να μας θέσει κάποιο ερώτημα ή να μας εκφράσει κάποια άποψη και με χαρά να τη δημοσιεύσουμε  δεν είναι ανάγκη να χρησιμοποιεί δημόσιους υπαλλήλους ή ανθρώπους που ασκούν το επάγγελμά τους που μπορεί να έχουν και κάποια μορφή εξουσίας.
Ήμαστε ένα ενημερωτικό site που εδώ και 8 χρόνια δημοσιεύουμε και αναρτούμε τις απόψεις-θέσεις όλων των δημοκρατικών κομμάτων και ποτέ δεν έχουμε φιμώσει κανέναν..Όμως δεν θα επιτρέψουμε σε ΚΑΝΕΝΑΝ και ΚΑΜΙΑ να μας υποδείξει ή να μας επιβάλλει τι θα ανακοινώνουμε και τί όχι.

Μπορείτε να μας καλέσετε απευθείας στα τηλέφωνά μας που σίγουρα τα γνωρίζετε όπως γνωρίζατε τότε που μας στέλνατε μηνύματα για συνυποψήφιό σας στις εκλογές.
Αυτά για την ώρα..
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου