ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΕΦΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΒΙΒΛΙΟΠΑΙΧΝΙΔΙΣΜΑΤΑ


Το απόγευμα της Κυριακής 26 Ιανουαρίου 2020, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας των Βιβλιοπαιχνιδισματων του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού του Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος.
Τα «Βιβλιπαιχνιδισματα» είναι δραστηριότητες με κύριο σκοπό την γνωριμία των παιδιών με τα βιβλία. Υπεύθυνες αυτών των δραστηριοτήτων είναι οι κ. Ειρήνη Κουμπογιάννη και η κ. Χριστίνα Παπανικολάου, οι οποίες με πολύ μεράκι, αρκετή διάθεση και αγάπη για τα παιδιά, προγραμματίζουν αυτές τις δραστηριότητες και μέσα από τα παιχνίδια και τα παραμύθια οι μικροί μας φίλοι γνωρίσουν και αγαπήσουν τα βιβλία! 

Την περασμένη Κυριακή πραγματοποιήθηκε ένα παιχνίδι με αναφορά στην Βασιλειάδα, με σκοπό τα παιδιά να γνωρίσουν την προσωπικότητα του Μεγάλου Βασίλειου.
Αφού έπαιξαν και χάρηκαν όλοι, στο τέλος ο προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος, Αρχιμ. Αιμιλιανός Χρήστου ευλόγησε και μοίρασε την Αγιοβασιλοπιτα σε όλα τα παιδιά και μετέφερε τις ευχές και την πατρική αγάπη του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου