ΟΑΕΔ: Call center με πενταψήφιο αριθμό για να μαθαίνετε όσα προγράμματα... τρέχουν

ΟΑΕΔ: Call center με πενταψήφιο αριθμό για να μαθαίνετε όσα προγράμματα... τρέχουν
Εδώ και λίγα χρόνια ο ΟΑΕΔ έχει εγκαινιάσει έναν πενταψήφιο τηλεφωνικό αριθμό όπου ο οποιοσδήποτε μπορεί να καλέσει και να μάθει όλα όσα θελει για τα προγράμματα που τρέχει ο οργανισμός αλλά και τυχόν απορίες που ενδεχομένως έχει.
Ο ΟΑΕΔ έχει το δικό του call center, στο 11320, στον οποίο οι πολίτες µπορούν να καλούν από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο.

Το Call Center επιδιώκει να εξασφαλίσει την προσβασιµότητα και την άµεση τηλεφωνική εξυπηρέτηση όλων των πολιτών που συναλλάσσονται µε τον Οργανισµό.
Η υπηρεσία στελεχώνεται από έµπειρο προσωπικό που θα δίνει στο κοινό πληροφορίες για όλες τις υπηρεσίες του Οργανισµού και οδηγίες για τη χρήση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του. Μεταξύ άλλων, µέσω της νέας υπηρεσίας το κοινό θα ενηµερώνεται για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την έκδοση δελτίου ανεργίας και κωδικών πρόσβασης στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες και θα παραπέµπεται για εξειδικευµένη πληροφόρηση στους αρµόδιους εκπροσώπους του Οργανισµού.
Η υπηρεσία της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης του ΟΑΕΔ λειτουργεί από Δευτέρα έως και Παρασκευή, ώρες 08:30 έως 14:30, εκτός εορτών και αργιών.
Το κόστος κλήσης στο 11320 διαμορφώνεται σε μία αστική μονάδα ανά λεπτό όταν η κλήση γίνεται από σταθερό τηλέφωνο. Η τελική χρέωση είτε από σταθερό, είτε από κινητό εξαρτάται από την τιμολογιακή πολιτική κάθε παρόχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου