Την Tρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020 , Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, μετά από πρωτοβουλία του Παραρτήματος Χαλκίδος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, φωταγωγήθηκε το Δημαρχείο Χαλκίδος με χρώματα μπλε και πορτοκαλί.
Την Tρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020 , Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, μετά από πρωτοβουλία του Παραρτήματος  Χαλκίδος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, φωταγωγήθηκε το Δημαρχείο Χαλκίδος με χρώματα μπλε και πορτοκαλί. 
Ανάλογες φωταγωγήσεις εμβληματικών κτιρίων έχουν γίνει σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος και του Εξωτερικού με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του καρκίνου μέσω της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης αυτού.
O Πρόεδρος του Παραρτήματος Χαλκίδος κ. Δημήτριος Αναγνώστου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμότατα την Πρόεδρο του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. κ. Ελένη Αϊδίνη για την άμεση ανταπόκρισή της στο αίτημα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας για την φωταγώγηση του εν λόγω  κτιρίου καθώς και την Αντιδήμαρχο Υγείας κ. Αικατερίνη Μεγάλου για την βοήθειά της.

Αύριο Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου στις 19:30 στο Θέατρο Παπαδημητρίου η Αντικαρκινική Εταιρεία θα  εορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου διοργανώνοντας εκδήλωση με ομιλίες διακεκριμένων ιατρών  και μουσική συναυλία με το Quinteto “Forma” υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού Πέτρου Ν. Πρόκου. 
Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου