ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΛΟΓΩ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΤΟΥ κορωναϊού COVID-19.

Κατόπιν των συστάσεων του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας κι έπειτα από τα έκτακτα μέτρα που εξέδωσε σήμερα ο αρμόδιος Υπουργός, ανακοινώνουμε στα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας την αναστολή των μαθημάτων των χορευτικών μας τμημάτων ως το τέλος Μαρτίου, καθώς και τη μεταφορά της αναμενόμενης απολογιστικής Γενικής Συνέλευσης μετά το Πάσχα, στα τέλη Απριλίου. 

Σε τέτοιες καταστάσεις όπως η σημερινή, απαιτείται εγρήγορση και πρόληψη προκειμένου να διαφυλάξουμε το πολύτιμο αγαθό της υγείας μας τόσο για τους εαυτούς μας όσο και για τους συνανθρώπους μας. Για το λόγο αυτό εφιστούμε την προσοχή στα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας και παρακαλούμε τον καθένα και τη καθεμιά ξεχωριστά να δείχνει την απαιτούμενη επιμέλεια στα θέματα προσωπικής υγιεινής και στην τήρηση των κανόνων που ορίζουν οι αρμόδιοι φορείς. Με υπευθυνότητα και σωστή ενημέρωση χωρίς να υποβαθμίζουμε το γεγονός , αλλά και χωρίς πανικό, πράττουμε τα αυτονόητα. Για την ημερομηνία επανέναρξης και διεξαγωγής των ως άνω δραστηριοτήτων θα υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις μας.

Ευχόμαστε υγεία σε όλο τον κόσμο, και προσευχόμαστε γρήγορα αυτή η συγκυρία να αποτελέσει παρελθόν με τις ασθενέστερες όσο το δυνατόν συνέπειες.

Εκ του ΔΣ

--
Για το Σύλλογο Ποντίων Εύβοιας
          "ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου