Η λειτουργία των γραφείων της Κοινοπραξίας "Αναπτυξιακής Εύβοιας ΑΕ & ΟΑΣΕ ΑΑΕ-ΟΤΑ" στο διάστημα 27/4/2020 - 4/5/2020

menoumespiti.jpg

Στο πλαίσιο προληπτικών μέτρων για την προστασία όλων μας από την εξάπλωση του Κορωνοϊού, η Κοινοπραξία των εταιριών ” Αναπτυξιακή Ευβοίας Α.Ε & Οργανισμός Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας ΑΑΕ – ΟΤΑ “ ανακοινώνει ότι, για λόγους διασφάλισης της υγείας των εργαζομένων και προστασίας της δημόσιας υγείας γενικότερα, από την Δευτέρα 27 Απριλίου μέχρι και την Δεύτερα 4 Μαΐου τόσο τα γραφεία της έδρας (Λ. Χαϊνά 93, Χαλκίδα – κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας) όσο και του υποκαταστήματος (Κριεζά Ευβοίας – κτήριο Δημαρχείου Κριεζών) της εταιρίας, θα λειτουργούν με το απολύτως απαραίτητο προσωπικό. Για το υπόλοιπο προσωπικό, η εταιρεία εφαρμόζει το σύστημα απομακρυσμένης εργασίας, θα λειτουργεί με τηλεργασία για προληπτικούς λόγους και για να συμβάλλει στον περιορισμό της εξάπλωσης του κοροναϊού

Παρακαλούμε θερμά τους συνεργάτες της εταιρείας και τους πολίτες να ΜΗΝ προσέρχονται στα γραφεία μας, παρά μόνο για απολύτως επείγουσες ανάγκες.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση μπορείτε να επικοινωνείτε ηλεκτρονικά (email: leaderneviaskiros@gmail.com) ή τηλεφωνικά (τηλ. τηλ. 2223051002)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου