Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών (ΑΣΕ) στο Σύλλογο Δασκάλων-Νηπιαγωγών Χαλκίδας "ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ"
ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΠΙΣΩ ΤΟ ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
Η κυβέρνηση της ΝΔ και το Υπουργείο Παιδείας έδωσαν στη δημοσιότητα το περιβόητο πολυνομοσχέδιο για την Παιδεία (τράπεζα θεμάτων, βάση 10, αντιεκπαιδευτική αξιολόγηση κ.α.) με πρόθεση να το ψηφίσουν την επόμενη εβδομάδα. 
Πρόκειται για μια κίνηση απαράδεκτη και εχθρική απέναντι στους χιλιάδες εκπαιδευτικούς, που δίνουν την μάχη για τη στήριξη των μαθητών κάτω από όλες τις συνθήκες, στους γονείς και στους μαθητές. Αξιοποιούν αυτές οι συνθήκες, της πανδημίας και του περιορισμού της κυκλοφορίας ως ευκαιρία για να υλοποιήσουν, σαν τον κλέφτη, τα σχέδιά τους. Ειναι απαράδεκτο σε μια περίοδο που πρακτικά είναι αδύνατο να πργματοποιηθούν Γενικές Συνελεύσεις και μαζικές κινητοποιήσεις τόσο από εκπαιδευτικούς όσο και από μαθητές και γονείς, η κυβέρνηση να φέρνει ένα τέτοιο νομοσχέδιο για την Παιδεία.
Δε θα το επιτρέψουμε!
Οι σχεδιασμοί και η τακτική της κυβέρνησης πρέπει να καταδικαστούν απ΄όλη την κοινωνία. 

Το συνδικαλιστικό κίνημα, οι εργαζόμενοι και οι διεκδικήσεις μας δε μπαίνουν σε καραντίνα. Δεν πρόκειται να μας φιμώσουν!
Δίνουμε άμεση και αποφασιστική απάντηση στην κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας!
Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας καλούμε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου να συμμετέχουμε με ολιγομελή αντιπροσωπεία του Δ.Σ. σε παράσταση διαμαρτυρίας την Τρίτη 28 Απριλίου ΜΕΡΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Μένουμε δυνατοί και όχι σιωπηλοί. Μέσα από τα σωματεία μας παλεύουμε για μόρφωση, δουλειά, ζωή με δικαιώματα.


Χαλκίδα 23/4/2020,
ΑΣΕ στο Σύλλογο Δασκάλων-

Νηπιαγωγών Χαλκίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου