Συνελήφθη ημεδαπός στο Καρπενήσι, κατηγορούμενος για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικώνΚατασχέθηκαν φυτά κάνναβης, σπόροι κάνναβης, δοχεία ποτίσματος κ.α.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου, συνελήφθη ημεδαπός, στις (10-05-2020) το πρωί στο Καρπενήσι, κατηγορούμενος για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, τέθηκε σε διακριτική επιτήρηση, ανενεργό εργοστάσιο της περιοχής, σε χώρους του οποίου ο ανωτέρω, καλλιεργούσε φυτά κάνναβης και τη στιγμή που εκείνος προσέγγισε το σημείο, για την περιποίηση – πότισμα των φυτών, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από τους αστυνομικούς. 

Βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:
Από το ανενεργό εργοστάσιο και συγκεκριμένα στην ταράτσα και σε παρακείμενο χώρο αυτού, (15) φυτά κάνναβης, τα οποία ήταν εμφυτευμένα σε πλαστικά δοχεία, αποξηραμένο φυτό κάνναβης & πλαστικά δοχεία με νερό.
Από ειδική κρύπτη, κάτω από το κάθισμα του οδηγού, Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου που χρησιμοποιούσε ο συλληφθείς, τρεις (3) νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά (156) σπόρους κάνναβης.
Από χώρο που διέμενε, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Καρπενησίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου