Καλημέρα φίλοι και φίλες.

 


Καλημέρα φίλοι και φίλες.

Εδώ και αρκετό διάστημα μείναμε εκτός της καθημερινότητάς μας ,της εργασίας μας και οτιδήποτε κάναμε σε καθημερινή βάση.

Οι λόγοι πολλοί. Αλλάξαμε χώρο επαγγελματικής στέγης, τόπο κατοικίας, συνήθειες, συνεργασίες και πολλά ακόμα μπορούμε να γράψουμε. Προ παντός αλλάξαμε εσωτερικά μέσα από σκληρές δοκιμασίες που περάσαμε. Σταθήκαμε όρθιοι και δεν κάναμε το χατήρι κανενός από όλους αυτούς που μήνες τώρα προσπάθησαν με κάθε τρόπο και μέσο να μας βάλουν εμπόδια και να μας δημιουργήσουν καταστροφικές καταστάσεις.

Από πέρυσι όλοι μας ζούμε σε πρωτόγνωρες συνθήκες μαθαίνοντας να ζούμε σε μία νέα πραγματικότητα εν όψει της πανδημίας. Προσοχή από όλους μας χρειάζεται και να τηρούμε τα μέτρα για να προστατέψουμε τους εαυτούς μας και όσους αγαπάμε.

Μπαίνουμε λοιπόν από σήμερα στους ρυθμούς μας με λίγες δυσκολίες και χρονοκαθυστερήσεις αλλά θα ήμαστε εδώ καθημερινά να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στην Εύβοια και όχι μόνο.

Σιγά σιγά βρίσκοντας και εμείς τους ρυθμούς μας πάνω στη νέα βάση λειτουργίας μας ,αλλαγή επαγγελματικής στέγης και σε συνδυασμό της νέας κατάστασης με ότι συνεπάγεται εν όψει της πανδημίας θα ήμαστε εδώ. 

Ο νέος μας χώρος ετοιμάζεται αλλά εμείς θα ήμαστε στις θέσεις μας για να σας ενημερώνουμε μέσα από την ενημερωτική μας σελίδα αλλά και να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας γύρω από την Διαφήμιση αλλά και τις διαφημιστικές μας υπηρεσίες με νέες τιμές σε όλα μας τα προϊόντα και στις αναβαθμισμένες μας υπηρεσίες που παρέχουμε στο χώρο της διαφήμισης , εκτύπωσης, διανομής και φυσικά της ηλεκτρονικής διαφήμισης μέσω web site, e-shop, διαφημιστικές προβολές και καταχωρίσεις σε αναγνωρίσιμα site της Ελλάδας και ΄μια πληθώρα υπηρεσιών. 

Σας ευχαριστούμε όλους που όλο αυτό το διάστημα μείνατε μαζί μας και σε αυτή τη δοκιμασία.

Ο νέος μας χώρος θα βρίσκεται στην Ανατολική Αττική , όμως θα ήμαστε και θα εργαζόμαστε όπως όταν οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονταν στη Χαλκίδα . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου