Άμυαλοι ή όχι ;

 Από ότι κυκλοφορεί στην ειδησεογραφία τις τελευταίες ημέρες μια ομάδα του πληθυσμού   χώρας μας  σταμάτησε όπως φαίνεται να έχει ορθή σκέψη. Χάθηκε η αίσθηση του κινδύνου .Είναι ανησυχητική η έντονη κίνηση παρά τα περιοριστικά μέτρα και είναι επικίνδυνο !   Αν δεν προσέξουμε , ο ιός με μαθηματική ακρίβεια  και τους ρυθμούς των αυξήσεων των κρουσμάτων που παρακολουθούμε ,  θα ενισχυθεί μέχρι το τέλος του έτους με απρόβλεπτες  συνέπειες μες στις γιορτές των Χριστουγέννων !       Δεν χωρούν επιπόλαιες συμπεριφορές .

Ο ιός μεταλλάσσεται και γίνεται πιο επιθετικός , πιο επικίνδυνος . Είναι επιβεβλημένο και αυστηρά απαραίτητο να είμαστε προσεκτικοί και να ακολουθούμε τις συμβουλές των ειδικών .   Μένουμε σπίτι , Φοράμε μάσκες , Σχολαστική υγιεινή σε ότι αγγίζουμε ,   η πανδημία δεν έχει τελειώσει...Είναι δυστυχώς μια θλιβερή πραγματικότητα !   Όμως αυτό είναι .   Έχουμε υποχρέωση να προστατέψουμε τους εαυτούς μας , τους δικούς μας ανθρώπους , τους συνανθρώπους μας .

      Όσο πιο ανώδυνα περάσουμε αυτή την πανδημία , τόσο πιο κερδισμένοι θα βγούμε στο τέλος όλοι , αλλά και η εθνική μας οικονομία θα ωφεληθεί , μια οικονομία που δοκιμάζεται υπερβολικά !       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου