Ευχαριστίες για την προσφορά αγάπης στα παιδιά του Συλλόγου και τις οικογένειές τους την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020



Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και η αναμονή τους ,ειδικά αυτή τη χρονιά - την τόσο δύσκολη από κάθε πλευρά  - σε ελάχιστους δίνει χαρά και ευτυχία.                           'Όμως υπάρχουν άνθρωποι που είναι ευτυχισμένοι , όταν μπορούν να κλάψουν και να πονέσουν συναισθανόμενοι τις δοκιμασίες των συνανθρώπων τους ιδιαίτερα των παιδιών με αναπηρία . Επιθυμία , όχι λύπηση, το άγγιγμα ζωής, που θέλουν να τους δώσουν με μια κίνηση υπέρτατης ανθρωπιάς.    'Έτσι ο Δημητράκης μας, ένας νέος με όνειρα και ελπίδες, πάντα εθελοντής σε ωραίους αγώνες ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, που πέτυχε κάποιο σημαντικό στόχο στη ζωή του, θέλησε αυτή του την επιτυχία να την μετουσιώσει σε προσφορά αγάπης για τα παιδιά του Συλλόγου "Άνθρωπος - Ελπίδα - Πολιτισμός" ΑμεΑ .   Αρωγοί σ' αυτή του την επιθυμία στάθηκαν από το 1ο Λύκειο Χαλκίδας καθηγητές και μαθητές, η οικογένειά του, φίλοι, το Club Original 21Ν. Αρτάκης, καθώς και πολλοί ανώνυμοι.           

                                                           

Χωρίς τυμπανοκρουσίες , σιωπηρά και ουσιαστικά το αποτέλεσμα ήταν πάνω από κάθε προσδοκία. Η πρωτοβουλία έδωσε χαρά και πολλά χαμόγελα σε είκοσι παιδιά και τις οικογένειές τους.


Ο Πανευβοϊκός Σύλλογος ΑμεΑ "Άνθρωπος - Ελπίδα - Πολιτισμός" ευχαριστεί από βάθους καρδιάς όλους όσοι αγκαλιάζουν τις προσπάθειες  και τους αγώνες του για την βελτίωση όρων και συνθηκών διαβίωσης , κοινωνικής αποδοχής και καταξίωσης των ΑμεΑ.


Σε όλους ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα με υγεία και πάντα να παίρνουμε δύναμη από πρωτοβουλίες που αγγίζουν τις ψυχές μας.


Το Διοικητικό Συμβούλιο

τα Μέλη, τα παιδιά , οι εθελοντές


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου