Άναμμα Χριστουγεννιάτικων δέντρων στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας και στην κεντρική πλατεία του Αγίου Νικολάου Χαλκίδας



Το πνεύμα των Χριστουγέννων χρειάζεται να ζεστάνει ακόμη περισσότερο τις καρδιές όλων, αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας. Φέτος, ο παλμός των εορτών, περισσότερο από ποτέ, χτυπά στις Νοσοκομειακές μονάδες, όπου Διοικητικό, Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό, ασθενείς, συγγενείς και φίλοι, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και δίνουν τη δική τους μάχη ενάντια στον κορονοϊό. 

Ο Δήμος Χαλκιδέων, μέσα στο ιδιαίτερο αυτό κλίμα, θέλοντας να μεταδώσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας, ανέλαβε την πρωτοβουλία, σε συνεργασία με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, να τοποθετήσει ένα έλατο στο προαύλιο του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας, το οποίο θα φωταγωγηθεί συμβολικά σήμερα, Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020, και ώρα 17:30 το απόγευμα. 

Επιπλέον, αύριο, Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020, και ώρα 17:30, θα πραγματοποιηθεί το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία του Αγίου Νικολάου στη Χαλκίδα.

“Φέτος, η πανδημία εμποδίζει τις εκδηλώσεις εορτασμού των Χριστουγέννων, με την παρουσία των πολιτών. Αυτό όμως δεν πρέπει να μας εμποδίσει να νιώσουμε και να διαδώσουμε την μαγεία και να γεμίσουμε τις ψυχές μας με φως και αισιοδοξία.

Το άναμμα των Χριστουγεννιάτικων δέντρων, σε συνέχεια του στολισμού σε όλες τις περιοχές του Δήμου μας, αποτελεί σύμβολο σεβασμού προς όλους όσους παλεύουν καθημερινά ενάντια στον ιό και αφορμή να ανθίσει το χαμόγελο και η ελπίδα και κανείς να μην αισθάνεται μόνος τις ημέρες αυτές. 

Ευχή μας είναι, του χρόνου η υγειονομική κρίση να αποτελεί μια απλή ανάμνηση, να έχουμε επανέλθει στην κανονικότητα και να μπορέσουμε όλοι μαζί να γιορτάσουμε από κοντά.”, δήλωσε σχετικά η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου