Επιμελητήριο Εύβοιας

 Το Επιμελητήριο Εύβοιας ευχαριστεί θερμά τον Προέδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, για την αμέριστη συμπαράσταση τους που επέδειξαν και επιδεικνύουν στην όλη πρωτοβουλία του Φορέα μας για την δημιουργία Εκθεσιακού χώρου Ιστορίας της Βιομηχανίας της Εύβοιας.

 

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ανταποκρινόμενος άμεσα σε αίτημα του Επιμελητηρίου, ενέκρινε εκ νέου χορηγία, αυτή τη φορά ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή-laptop, απαραίτητου για την διεκπεραίωση εργασιών  που αφορούν το μουσικολογικό μέρος, το στήσιμο των εκθεμάτων και τη δημιουργία των γραφικών. 

 

Η εν λόγω πρωτοβουλία συμπληρώνει μια αλυσίδα χορηγιών που θα αποδειχθούν καίρια σημαντικές στην επίτευξη του τελικού στόχου του Επιμελητηρίου.

 

Η ιστορία της ευβοϊκής παραγωγικής και εμπορικής δραστηριότητας η οποία δεν έχει καταγραφεί ποτέ, να αναδειχθεί μέσα από μια πλούσια συλλογή που έχει ήδη συλλεχθεί και βρίσκεται στην διάθεση του Φορέα και να αποτελέσει μια ιδιαίτερη και μοναδικού προσανατολισμού περιουσία της Χαλκίδας και της Εύβοιας, ένα καινοτόμο κέντρο προβολής της ιστορικής μας κληρονομιάς και της κουλτούρας μας, έναν πυρήνα παραγωγής πολιτισμού, παιδείας και εκπαίδευσης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου