Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Εύβοιας

 


Στην Διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα:  ΄΄ Λειτουργία Επιχειρήσεων και Συναλλαγές με τις Δημόσιες Υπηρεσίες σε συνθήκες Πανδημίας ΄΄, συμμετείχε στις 25 Φεβρουαρίου 2021, ο κ. Ηλίας Θαλάσσης, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών-Βιοτεχνών Εμπόρων Εύβοιας.

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από το 9ο Περιφερειακό Τμήμα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και την Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Εύβοιας.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών-Βιοτεχνών Εμπόρων Εύβοιας, ανέδειξε θέματα που άπτονται του συνολικού έως σήμερα περιβάλλοντος που διέπει τη σχέση της λειτουργίας των επιχειρήσεων σε ότι αφορά τις συναλλαγές τους με τις Δημόσιες Υπηρεσίες κατά την πανδημία, καταθέτοντας την θερμή παράκληση του - ιδιαίτερα αυτή την τραγική περίοδο που βιώνουν οι επιχειρηματίες - οι Δημόσιες Υπηρεσίες να επιστρατεύσουν και επιδείξουν τη μέγιστη δυνατή ευελιξία τους, προς την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και στήριξη των επιχειρήσεων τους. 

Ο κ. Ηλίας Θαλάσσης, στο τέλος των εργασιών ευχαριστώντας το Επιμελητήριο για τη φιλοξενία, απεύθυνε εύσημα τόσο στο 9ο Περιφερειακό Τμήμα του Οικονομικού Επιμελητηρίου όσο και στην Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Εύβοιας, για την ιδέα υλοποίησης της εποικοδομητικής πρωτοβουλίας και κυρίως για την συλλογή των εξαιρετικά χρήσιμων αποτελεσμάτων της.

Στην Διαδικτυακή Ημερίδα συμμετείχαν επίσης, ο Υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου, κ. Βασίλειος Βαρελάς, ο Προέδρος του Τμήματος Υπηρεσιών του Φορέα, κ. Αντώνιος Νταβαρίας και η κα Παρασκευή Αγιοστρατίτη Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Εύβοιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου