Καταξιωμένα πρόσωπα στην “ΠΥΞΙΔΑ” επαγγελματικής σταδιοδρομίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

 


Προσωπικότητες πανελλαδικής εμβέλειας, καταξιωμένοι επιστήμονες και επαγγελματίες που έχουν διακριθεί στο χώρο τους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και συμμετέχουν στην «ΠΥΞΙΔΑ»!

Πρόσωπα, που έχουν τα εχέγγυα, προκειμένου να λειτουργήσουν ως «μέντορες» για τους νέους της Στερεάς Ελλάδας, οι οποίοι καλούνται να επιλέξουν ή και να χαράξουν το δικό τους επαγγελματικό μονοπάτι.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, θα παρουσιαστούν σε 14 ενότητες, 46 επαγγέλματα με ισάριθμους ομιλητές. Η διάρκεια των webinars θα είναι 30 λεπτά, ενώ το πρόγραμμα θα διαρκέσει από τις 19 Απριλίου έως και τις 10 Μαΐου. 

Οι μαθητές και οι μαθήτριες θα πρέπει να συμπληρώσουν την αντίστοιχη φόρμα συμμετοχής, ακολουθώντας το αντίστοιχο webinar link στον παρακάτω πίνακα με τις επαγγελματικές ενότητες.

Επισημαίνεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας συμμετοχών και οι εκατό (100) πρώτοι συμμετέχοντες μαθητές θα μπορούν να εισέρχονται μέσω σχετικού link στη διαδικτυακή πλατφόρμα (zoom).

Για τους υπόλοιπους, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την αντίστοιχη υποενότητα επαγγελματικής δράσης, τα σεμινάρια θα μεταδοθούν από το κανάλι της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο YouTube.



Με αφορμή την παρουσίαση των ομιλητών και του προγράμματος, ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Αθλητισμού Στερεάς Ελλάδας Κώστας Γαλάνης δήλωσε: «Ευχαριστούμε τους ομιλητές μας, αυτούς τους κορυφαίους επιστήμονες, επαγγελματίες, επιχειρηματίες και υπαλλήλους που ανταποκρίθηκαν με ευχαρίστηση στην πρόσκληση μας να διενεργήσουμε από κοινού το πρόγραμμα της ΠΥΞΙΔΑΣ. Επίσης ευχαριστούμε την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης, τους Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Περιφερειακών Ενοτήτων, τους Διευθυντές των Λυκείων και όλους τους συνεργάτες μας για την αρωγή τους στη δημιουργία της ΠΥΞΙΔΑΣ».


Νέο ανανεωμένο αναλυτικό πρόγραμμα των webinars, με τα στοιχεία των ομιλητών θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο : http://pste.gov.gr/education





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου