Κατόπιν ενεργειών της Επιμελητηριακής Κοινότητας της χώρας, προστέθηκαν και τα κυλικεία των σχολείων στις επιχειρήσεις που παρατάθηκαν τα μισθώματα τους για μία τριετία.

 


Κατόπιν ενεργειών της Επιμελητηριακής Κοινότητας της χώρας, προστέθηκαν και τα κυλικεία των σχολείων στις επιχειρήσεις που παρατάθηκαν τα μισθώματα τους για μία τριετία. Με το τρόπο αυτό, εκπληρώθηκε ένα αίτημα των ιδιοκτητών κυλικείων όπως το είχε καταθέσει η κ. Φραντζέσκα Τατούλη, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κυλικείων Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων. Υπενθυμίζεται ότι την απόφαση για την παράταση των μισθωμάτων των ακινήτων του Δημοσίου για τρία έτη, είχε ανακοινώσει ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Μάκης Βορίδης κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης που είχε διοργανώσει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών γι΄ αυτό το θέμα στις 17 Μαρτίου 2021.

Την εν λόγω απόφαση παράτασης μισθωμάτων των κυλικείων χαιρετίζουν με ικανοποίηση τόσο ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας, κ. Γιάννης Γεροντίτης όσο και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Εύβοιας, κ. Ηλίας Θαλάσσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου