Συνάντηση της Δημάρχου Χαλκιδέων με τον Σύλλογο «ΑΓΑΠΗ» Χαλκίδας


Συνάντηση με μέλη του Συλλόγου Υποστήριξης Ατόμων με Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές – Αυτισμό Χαλκίδας «ΑΓΑΠΗ» πραγματοποίησε την, Τετάρτη 12 Μαΐου 2021, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, μαζί με την Εντεταλμένη Σύμβουλο για θέματα Ατόμων με Αναπηρία Βασιλική Κόντου.

Κύριο θέμα της συζήτησης ήταν η εύρεση ακινήτου για τις ανάγκες στέγασης του Συλλόγου και οι δράσεις που επιθυμεί να πραγματοποιήσει ο Σύλλογος, για τη στήριξη των ατόμων με αναπτυξιακές διαταραχές και των οικογενειών τους. 

Επιπλέον η Δήμαρχος τους ενημέρωσε σχετικά με την εξέλιξη στο ζήτημα των Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ) Χαλκίδας, καθώς και για τον σχεδιασμό δημιουργίας  Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία (Κ.Δ.Η.Φ), σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Τέλος διαβεβαίωσε τα μέλη για την παροχή βοήθειας και υποστήριξης από τον Δήμο και για τις περαιτέρω δυνατότητες συνεργασίας, με στόχο την προώθηση, την ενημέρωση και την ομαλή κοινωνική ένταξη των ατόμων με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου