Συνάντηση της Δημάρχου Χαλκιδέων με το Θέατρο Χαλκίδας


Συνάντηση με την Πρόεδρο κ. Ζωή Λιβανίου και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Θεάτρου Χαλκίδας, πραγματοποίησε, την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

Κύριο θέμα συζήτησης ήταν το bio-Mechanical festival, το οποίο διοργανώνεται για 5η συνεχόμενη χρονιά από το Θέατρο Χαλκίδας, με τη συνδιοργάνωση και του Δήμου Χαλκιδέων και θα διεξαχθεί στον Πολιτιστικό Χώρο Αυλιδείας Αρτέμιδος, από τις 2 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου 2021.

Τα μέλη ενημέρωσαν τη Δήμαρχο σχετικά με τις προετοιμασίες και τη διαμόρφωση του προγράμματος, καθώς και για τις εκδηλώσεις που θα περιλαμβάνονται στο φετινό φεστιβάλ κι ευχαρίστησαν τη Δήμαρχο για την στήριξη του Δήμου σε όλες τις δράσεις.

«Το bio-Mechanical festival αποτελεί πλέον κορυφαίο πολιτιστικό θεσμό. Συγχαρητήρια στο Θέατρο Χαλκίδας και τους εθελοντές, που δημιουργούν κι υποστηρίζουν τόσο μεγάλα γεγονότα και κάθε χρόνο μας χαρίζουν σπουδαίες  παραστάσεις. Στον Δήμο Χαλκιδέων είμαστε εδώ να συμβάλλουμε και να γίνουμε, και φέτος, μέρος αυτής της προσπάθειας, που ενώνει την ιστορία, τον πολιτισμό και τις τέχνες. Σας ευχαριστούμε κι ευχόμαστε καλή επιτυχία!», δήλωσε σχετικά η Δήμαρχος Χαλκιδέων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου