Δήμος Θηβαίων: 50 κιβώτια ανθρωπιστικής βοήθειας προς την Ουκρανία



Η αγάπη και η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο δεν γνωρίζουν σύνορα. Η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα του Δήμου Θηβαίων για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας προς ανακούφιση του αμάχου πληθυσμού της Ουκρανίας ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Και το γεγονός ότι έσπευσαν να προσφέρουν, ακόμη και σε τόσο χαλεπούς καιρούς, κάνει την προσπάθεια ακόμη πιο συγκινητική.

Συνολικά συγκεντρώθηκαν 50 κιβώτια με τρόφιμα μακράς διαρκείας, φαρμακευτικό υλικό και είδη ατομικής υγιεινής, καθώς και περισσότερα από 100 κλινοσκεπάσματα.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές των σχολείων, που «αγκάλιασαν» την πρωτοβουλία του Δήμου Θηβαίων και ειδικότερα το 4ο Νηπιαγωγείο Θήβας, το Νηπιαγωγείο Καπαρελλίου, το 2ο Δημοτικό, το 7ο και 8ο Δημοτικά Σχολεία Θήβας, καθώς και το 5ο Γυμνάσιο Θήβας.

«Τα παιδιά, για μία ακόμη φορά, παραδίδουν μαθήματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Αλλά και άνθρωποι κάθε ηλικίας, το ίδιο και οι τοπικές επιχειρήσεις, έσπευσαν να συνδράμουν σε αυτό το κύμα αλληλεγγύης, προσφέροντας ο καθένας από το υστέρημά του και τους ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό. Αποστέλλουμε την ανθρωπιστική βοήθεια με την ευχή να τελειώσει σύντομα αυτός ο πόλεμος», υπογράμμισε ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γιώργος Αναστασίου. 

Ο ίδιος ευχαρίστησε θερμά τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και πρόεδρο της Επιτροπής του Κοινωνικού Παντοπωλείου, κ. Ανδρέα Χατζησταμάτη, τη δημοτική σύμβουλο και αντιπρόεδρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, κ. Ιουλία Κοντού, καθώς και τους εργαζομένους και τους εθελοντές της δομής, που εργάσθηκαν ακούραστα και συνέβαλαν στην επιτυχία της δράσης. Η σκέψη μας στον άμαχο πληθυσμό της Ουκρανίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου