Επίσκεψη στις Κοινωνικές Δομές του ΔΟΠΠΑΧ
Επίσκεψη στις κοινωνικές δομές του ΔΟΠΠΑΧ πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων Γιώργος Σπύρου, τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022 και συνομίλησε με στελέχη της Διεύθυνσης του Οργανισμού καθώς και με εργαζόμενους των δομών ΚΔΑΠ ΜΕΑ και κοινωνικού συσσιτίου. 

Επεσήμανε το ιδιαίτερο και πολύ σημαντικό έργο που καλούνται να επιτελούν οι υπάλληλοι του Οργανισμού, ιδιαίτερα στην τρέχουσα δύσκολη οικονομική συγκυρία. 

Κατά την ξενάγησή του, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τις πρόβες των παιδιών με ειδικές ανάγκες, που προετοιμάζουν την εορταστική εκδήλωσή τους, με την πολύτιμη βοήθεια και καθοδήγηση των εκπαιδευτικών του ΚΔΑΠ ΜΕΑ. 

«Είναι καθήκον του Δήμου να λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας κατά της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, να δίνει απαντήσεις σε πολύμορφες κοινωνικές ανάγκες, να επεκτείνει τα όρια των σχετικών δράσεων και να συμπράττει με όλους τους άλλους ενεργούς συντελεστές, όπως η εκκλησία, οι χορηγοί και οι εθελοντικές ομάδες, που δραστηριοποιούνται στα όριά του», δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου