Σε εκδήλωση για την προστασία των νέων από τις εξαρτήσεις η Δήμαρχος Χαλκιδέων


Στην ενημερωτική εκδήλωση, που διοργάνωσαν η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο P.A.D.A, για την προστασία των νέων από τις εξαρτήσεις και πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022, παρευρέθηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.
Στον σύντομο χαιρετισμό της η Δήμαρχος καλωσόρισε τον Στρατηγό και Πρόεδρο του Ινστιτούτου P.A.D.A Γιάννη Ραχωβίτσα, ο οποίος όπως χαρακτηριστικά είπε «Ουσιαστικά δεν έφυγε ποτέ από τη Χαλκίδα, καθώς έχει αφήσει το πετυχημένο του αποτύπωμα ως Αστυνομικός Διευθυντής και αγαπάει τον τόπο μας, τον οποίο επισκέπτεται συχνά.».

Επιπλέον, δήλωσε ότι «Η πρωτοβουλία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας είναι σημαντική, ιδιαίτερα στη σημερινή εποχή που όλες οι μορφές εξαρτήσεων παρουσιάζουν έξαρση, άμεσα συνδεδεμένη με ψυχολογικούς παράγοντες και τις δύσκολες ανθρώπινες σχέσεις. Ο Δήμος Χαλκιδέων, ως ένας από τους μεγαλύτερους Δήμους της χώρας, με ποικίλη ανθρωπογεωγραφία (αστικός και μη αστικός πληθυσμός) θα μπορούσε να αποτελέσει και αντικείμενο έρευνας του Ινστιτούτου»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου