Πολύ σημαντική και πολύ εποικοδομητική η συνάντηση μεταξύ του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα και του Δημάρχου Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας κ. Ιωάννη Σταθά.

 


Πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022 συνάντηση μεταξύ του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα και του Δημάρχου Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας κ. Ιωάννη Σταθά  με θέμα την αστυνόμευση του Δήμου Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας και κυρίως την αυξημένη αστυνόμευση που πρέπει να υπάρχει στην Αράχωβα κατά τους χειμερινούς μήνες, λόγω αυξημένης τουριστικής κίνησης. 

Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Σταθάς ευχαρίστησε θερμά τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας για να στελεχωθεί τουλάχιστον με 8 αστυνομικούς (αριθμ. Πρωτ. 8666/09-11-2022). Ο Αρχηγός έστειλε  αρχικά 5 αστυνομικούς στον Αστυνομικό Σταθμό Αράχωβας, όπου θα βοηθήσουν τόσο για την ασφάλεια των χιλιάδων επισκεπτών - των πολιτών όσο και των  επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή. 


Ο Δήμαρχος

Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας


Ιωάννης Σταθάς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου