Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετείχε στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών FOOD & LIFE 2022 στο Μόναχο της Γερμανίας



Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετείχε στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών FOOD & LIFE 2022, που πραγματοποιήθηκε από τις 30 Νοεμβρίου έως και τις 4 Δεκεμβρίου 2022 στο Μόναχο στη Γερμανία. 





Πρόκειται για μια έκθεση με υψηλή απήχηση και επισκεψιμότητα, στην οποία οι 8 δυναμικές επιχειρήσεις της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας που συμμετείχαν, είχαν την ευκαιρία να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε πλήθος ξένων καταναλωτών, να πραγματοποιήσουν B2B συναντήσεις με δυνητικούς αγοραστές και εμπόρους και να αναδείξουν την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της Στερεοελλαδίτικής γης.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με την συνδρομή του Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ), οργάνωσε την επιχειρηματική αποστολή, με στόχο την δημιουργία όλων εκείνων των απαραίτητων προϋποθέσεων προβολής των εταιρειών και των προϊόντων τους, ούτως ώστε να εξασφαλίσουν μια επιτυχημένη συμμετοχή και παρουσία στην εν λόγω έκθεση.  

Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας Ευάγγελος Κούκουζας δήλωσε: « Συμμετείχαμε σε μια από τις πιο δημοφιλείς διεθνείς εκθέσεις τροφίμων και ποτών του Μονάχου, σε μια μεγάλη και απαιτητική αγορά όπως αυτή της Γερμανίας. Με την υποστήριξη του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανού συνεχίζουμε να υλοποιούμε το εκθεσιακό πλάνο της Περιφέρειας για το έτος 2022 που σιγά σιγά ολοκληρώνεται με επιτυχία. Τα μηνύματα που λαμβάνουμε από τον επιχειρηματικό κόσμο της Στερεάς Ελλάδας σε ότι αφορά στις εκθέσεις επιχειρηματικότητας είναι ιδιαιτέρως θετικά. Οφείλουμε να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά και το νέο έτος, προσθέτοντας και νέες δράσεις εξωστρέφειας προς όφελος της τοπικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου