Δραστηριότητα της Δημάρχου Χαλκιδέων από την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023









Σε εκδηλώσεις Συλλόγων παρευρέθηκαν η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων και Δημοτικοί Σύμβουλοι κατά την Παρασκευή 10 και το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Φεβρουαρίου 2023.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023, παρευρέθηκαν στη Θεία Λειτουργία για την εορτή του Αγίου Χαραλάμπους στον Ι.Ν Αγίου Χαραλάμπους στο Αφράτι και στην εκδήλωση κοπής πίτας του Συλλόγου Διπλωματούχων Πολιτικών Μηχανικών Εύβοιας.

Επιπλέον, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023 παρευρέθηκαν στην Τελετή απονομής τιμητικών διακρίσεων από το Παράρτημα Χαλκίδας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, καθώς και στις εκδηλώσεις κοπής πίτας του Αθλητικού Συλλόγου ΚΑΡΑΤΕ «Θεοκλής ο Χαλκιδεύς», του Ευρίπειου Γυμναστικού Συλλόγου και στους Αποκριάτικους χορούς του Συνδέσμου των εν Ευβοία Πελοποννησίων «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και του Α.Ο.Φ Λήλας Βασιλικού.

Τέλος, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023, παρευρέθηκαν στις εκδηλώσεις κοπής πίτας Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου «Ο Άγιος Γεώργιος» Παραλίας Αυλίδας– Μόρφα, του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου «ΦΙΛΟΝΙΚΟΣ» και της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας και του Εμπορικού Συλλόγου Χαλκίδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου