Ο Α’ Αντιπροέδρος του Επιμελητηρίου και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝ.ΔΙΑ, κ Μώρος Νικόλαος-Ανδρέας εκπροσώπησε το Φορέα στην Εκδήλωση κοπής πίτας της Αναπτυξιακής Διαχειριστικής Στερεάς Ελλάδας & Θεσσαλίας.

 




Η Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στα γραφεία του Φορέα και την πίτα ευλόγησε ο κ.κ. Νεόφυτος,  μεταφέροντας τις ευχές του Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών για τη νέα χρονιά.

Στη σύντομη ομιλία του ο κ Μώρος Νικόλαος-Ανδρέας, εξήρε τη συμβολή του προσωπικού στην επιτυχημένη πορεία των δράσεων του ΕΠΑνΕΚ και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, τις οποίες διαχειρίζεται ο Φορέας.

Ο Πρόεδρος της ΑΝΔΙΑ, κ. Θανάσης Κυρίτσης έκανε μια σύντομη παρουσίαση των δράσεων που έχει διαχειριστεί η ΑΝ.ΔΙΑ, αναφέροντας ότι σε σύνολο 26 δράσεων που αφορούν μικρές-πολύ μικρές επιχειρήσεις για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, εντάχθηκαν 6240 με ΔΔ 139.156.015,43€ και έως σήμερα έχει εκταμιευτεί το ποσό των 76.442.783,00€ για 3.701 επιχειρήσεις.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κ. Φάνης Σπανός ο οποίος τόνισε πως η ΑΝΔΙΑ με το σημαντικό έργο της, διαχειρίζεται με επιτυχία τα αναπτυξιακά προγράμματα  του ΕΣΠΑ και αποτελεί σήμερα το πιο σύγχρονο εργαλείο προώθησης της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας στην περιοχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου