ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας

Ευάγγελου Κούκουζα



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

για τη συμμετοχή επιχειρήσεων στο περίπτερο  

της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην «CONSTRUCTIONS CYPRUS 2023»

07-09 Απριλίου 2023, Χώρος Αρχής Κρατικών Εκθέσεων - Λευκωσία


H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην 10η Διεθνή Έκθεση «CONSTRUCTIONS CYPRUS 2023», που θα πραγματοποιηθεί από 07 έως και 09 Απριλίου  2023, στο Χώρο Αρχής Κρατικών Εκθέσεων, στη Λευκωσία.

Η έκθεση απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες του χώρου, σε πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, εργολάβους, κατασκευαστές, εφαρμοστές, μονωτές, εμπόρους δομικών υλικών, διακοσμητές, καθώς και σε ιδιώτες, αλλά και σε όποιον χτίζει ή ανακαινίζει.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συμμετάσχει δυναμικά στη μοναδική εξειδικευμένη επαγγελματική έκθεση του κατασκευαστικού κλάδου στην Κύπρο, με περίπτερο 88 τ.μ. δίνοντας τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις που εδρεύουν εντός της χωρικής της αρμοδιότητας να συμμετέχουν, με στόχο την επίτευξη εμπορικών συμφωνιών και τη διαμόρφωση συνεργειών και δικτυώσεων, για την ενίσχυση της εξωστρέφειας και την ενδυνάμωση της υγιούς επιχειρηματικότητας.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων, είναι να εδρεύουν εντός της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, καθώς και η επωνυμία της επιχείρησης ή τα προβαλλόμενα προϊόντα να μην παραπέμπουν σε άλλη Περιφέρεια. 

Το κόστος συμμετοχής στην έκθεση, καθώς και η κατασκευή του περιπτέρου στηρίζεται οικονομικά κατά 80% από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδίου για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας.

Το κόστος συμμετοχής ανά εκθέτη για ατομικό περίπτερο τουλάχιστον 12 m2, ανέρχεται στα 214 (απαλλάσσεται από Φ.Π.Α.)

Η επιδότηση δεν περιλαμβάνει έξοδα μετακίνησης και διαμονής, και έξοδα μεταφοράς εκθεμάτων. 

Παρακαλούμε τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν στην έκθεση, να υποβάλλουν  αίτηση συμμετοχής έως και την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 12:00, συμπληρώνοντας την σχετική φόρμα που θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο. 

Η αίτησή σας θα οριστικοποιηθεί με την εξόφληση του κόστους συμμετοχής, μετά και την λήψη επιβεβαιωτικού e-mail που θα λάβετε από το ΚΥΕ αναφορικά με την συμμετοχή σας στην εν λόγω έκθεση. 


https://forms.gle/yXUFURjWW5RCkoRx7


Για περισσότερες πληροφορίες:


Κεντρική Δομή Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ) 

Τηλ.: 2231030190 | Email: info@kye.com.gr


Συνημμένο: Κάτοψη του Εκθεσιακού χώρου με τη θέση της Περιφέρειας.



Για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας 

Ευάγγελος Κούκουζας 

Αντιπεριφερειάρχης 

Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας

Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου