Δράσεις αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς, ενόψει των εορτών, από τον Δήμο Χαλκιδέων και τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ.Η μαγεία των Χριστουγέννων αποτελεί την απόλυτη αφορμή να δίνουμε χώρο στην ελπίδα και την ανιδιοτέλεια και να δείχνουμε αγάπη προς τους συνανθρώπους μας, ιδιαίτερα στις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε φέτος. 

Ο Δημοτικός Οργανισμός Παιδείας, Προστασίας και Αλληλεγγύης Χαλκίδας (Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ.), επιθυμώντας να μεταφέρει το πνεύμα των Χριστουγέννων σε όλους, θα πραγματοποιήσει δράσεις αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς προς τους συνδημότες μας που έχουν ανάγκη, ώστε να μη νιώσει κανείς μόνος του και να μη λείψει τίποτα από το οικογενειακό τραπέζι. Συγκεκριμένα:

Θα πραγματοποιηθούν διανομές ειδών πρώτης ανάγκης (τρόφιμα) στους ευπαθείς ωφελούμενους του Βοήθεια στο Σπίτι.

Θα προσφερθούν παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα εδέσματα σε όλους τους ωφελούμενους του Συσσιτίου και του Βοήθεια στο Σπίτι.

Ενόψει των εορτών, θα θα υλοποιηθούν δύο διανομές τροφίμων στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ανήμερα των Χριστουγέννων, την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020, θα γίνει παροχή Χριστουγεννιάτικου γεύματος στους ωφελούμενους του Συσσιτίου.

Θα διανεμηθούν Χριστουγεννιάτικα παραμύθια και κάρτες σε όλα τα παιδιά, που φιλοξενούνται στους Παιδικούς Σταθμούς, στα Κ.Δ.Α.Π. και Κ.Δ.Α.Π -ΜΕΑ.

Θα αποσταλούν ευχετήριες κάρτες σε όλα τα μέλη των Κ.Α.Π.Η. του Δήμου, μέσω ταχυδρομείου.

Φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, ας χαρίσουμε απλόχερα χαμόγελο σε όσους το έχουν ανάγκη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου