Καλησπέρα φίλοι και φίλες .


Καλησπέρα αγαπητοί φίλοι και φίλες αναγνώστες.

Πέρασε αρκετό διάστημα που απέχαμε από κάθε μας επαγγελματική και μη υποχρέωση .

Λίγα λόγια για κάποιον που δεν έφυγε σήμερα, που δε θα φύγει ποτέ, που θα ζει για πάντα στην ψυχή και τη καρδιά μας: Για εμάς το 2020 ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά και στο τέλος του αποχαιρετισμού του το 2020 μας αποχαιρέτησε με το χειρότερο τρόπο γιατί έφυγε από τη ζωή μέλος της οικογένειάς μας ο πατέρας μας. Για εμάς σταμάτησε ο χρόνος σε εκείνα τα τελευταία λεπτά που έδινε τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή δυστυχώς όμως χάθηκε στη γειτονιά των αγγέλων στις 28 Δεκεμβρίου 2020.

Θα φύγω εγώ τώρα γιατί θέλω να μείνω μια γλυκιά ανάμνηση. Αυτό αισθάνθηκα όταν με ενημέρωσαν οι γιατροί  για το χαμό σου και με έφεραν να σε δω τελευταία φορά πριν  σου πούμε το τελευταίο αντίο.

Έφυγες τόσο διακριτικά, περήφανα όσο  διακριτικός και περήφανος προσπαθούσες να ήσουν πάντα...

Θα μπορούσα να συνεχίσω να σας γράψω αμέτρητα συναισθήματα και βιώματα που ένιωσα στη ζωή μου πρώτη φορά από εκείνη την ημέρα της Δευτέρας 28 Δεκεμβρίου αλλά δεν θα το κάνω. Απο εκείνη την ημέρα έδωσα τη προσωπική μου μάχη με τον ίδιο μου τον εαυτό και θα τη δίνω όσο χρειαστεί . Βέβαια εσύ πατέρα από εκεί ψηλά σίγουρα θα έλεγες 

Δεν μπορείς να είσαι σε πένθος, σε όλη σου τη ζωή και  αν ήταν εδώ, θα μου έλεγε:

«Μικρό Και τι έγινε;». 

Α ρε ΠΑΤΕΡΑ, τι εννοείς και τι έγινε;

Και όμως ήσουν ακόμη νέος, μπορούσες ακόμη να δώσεις πάρα πολλά!


Με βαθιά συγκίνηση και ευγνωμοσύνη από καρδιάς θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλες και όλους εσάς που στείλατε, γράψατε συλλυπητήρια μηνύματα και συμπαρασταθήκατε στο πένθος μας για τον απροσδόκητο χαμό του πατέρα μας, επισφραγίζοντας κατ’ αυτό τον τρόπο την εκτίμηση, το σεβασμό και την αγάπη που είχατε για τον άνθρωπό μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου