Καλημέρα φίλοι μου.


Καλημέρα φίλοι και φίλες.

Εάν  αγαπάτε τον  εαυτό σας ,την οικογένεια σας , τους γύρω σας και νοιάζεστε  για τους  συνανθρώπους  σας  , δείξτε το έμπρακτα    με  το Κλείνουμε  την πόρτα στον  κορωνοϊό . Προστατεύουμε τον  εαυτό μας   και  τους  γύρω  μας . Μη χάνετε  την ελπίδα σας ,τα όνειρα σας , ίσως λίγο πιο μακριά σας  περιμένει η "εμπιστοσύνη" η αισιοδοξία , η αγάπη  , και η ελπίδα .Όσες πίκρες και αν περάσετε , όσα δάκρυα και αν χυθούν από τα μάτια σας , αυτές  τις  δύσκολες  μέρες  που περνάει  η ανθρωπότητα   ,ο ήλιος θα λάμψει ξανά και το χαμόγελο θα απλωθεί πάλι στα χείλη σας γιατί η ζωή είναι ωραία , γιατί  θα  μπορείτε πάλι  να τρέξετε , να γευθείτε την ομορφιά της φύσης , να κυλιστείτε  στο χώμα  , να νιώσετε  τον αέρα , να γελάσετε να αισθανθείτε το κρύο ,το ζεστό , ένα άγγιγμα  και  μια  ζεστή   αγκαλιά . Γιατί όσες φορές και αν πέσετε θα σηκωθείτε και όσες ευκαιρίες και αν χάσετε θα σας  δοθούν άλλες τόσες , γιατί έτσι είναι η ζωή ωραία . Προσέξτε και μη ξεχάσετε ποτέ   πως η ζωή αγαπά αυτούς που την περιμένουν στη γωνία του δρόμου μ' ένα λουλούδι στο χέρι.

Τα τελευταία χρόνια μάθαμε πολλά και φυσικά ξέρουμε πως έχουμε ακόμα αρκετά χρόνια μπροστά μας για να γίνουμε καλύτεροι και να μάθουμε περισσότερα. Στην Εύβοια υπάρχουν κάποιοι που ακόμα και με το πέρασμα των 9 ετών που ήμαστε στο χώρο δεν έχουν πάψει να ασχολούνται καθημερινά με το πως θα μας κάνουν σα τα μούτρα τους και δίνουν τις παραστάσεις τους προκειμένου να μας δημιουργήσουν προβλήματα ή να μας βάλουν εμπόδια.  Εμείς δεν πτοούμαστε και δεν το βάζουμε κάτω . Μόνο στο Θεό θα απολογηθούμε για τα λάθη μας όποια και αν είναι αυτά . Λάθη με λάθη έχουν διαφορά. Άλλος κάνει λάθος εν αγνοία του, άλλος κάνει λάθος από μη επαρκή εμπειρία και υπάρχουν δυστυχώς και αυτοί που το επίτηδες το βαφτίζουν λάθος . Υπάρχουν ακόμα και σήμερα αυτοί που στήνουν παιχνιδάκια και τα βαφτίζουν λάθη.

Όχι φίλοι και φίλες αυτά δεν λέγονται λάθη. Κάπως αλλιώς χαρακτηρίζονται αλλά δεν θα τα χαρακτηρίσουμε εμείς.. 

Τώρα καταλάβαμε περισσότερο το ότι να είναι κανείς καλός και καλοπροαίρετος και ανεχτικός δεν είναι για τούτο το κόσμο.. Από αυτό το μήνα και μετέπειτα θα βάλουμε στη σειρά όλα τα θεματάκια και θα δίνουμε τη δική μας άποψη και τοποθέτηση γύρω από πολλά γεγονότα που συμβαίνουν. Από σήμερα θα δίνουμε τη δική μας τοποθέτηση και ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του.

Σίγουρα περάσαμε διάφορα αλλά μάθαμε αρκετά ώστε να είμαι σε θέση να επιλέξω απο εδώ και πέρα να πορεύομαι με γνώμονα τα παρακάτω : 

 Στη ζωή έμαθα προς πέντε κατευθύνσεις να κοιτάω.....

Εμπρός...

Για να έχω στόχο.....

Πίσω για να μην ξεχνώ από που ξεκίνησα....

Κάτω για να βεβαιωθώ πως δεν ποδοπατώ κάποιον στο δρόμο μου....

Πλάι για να βλέπω ποιος με στηρίζει σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.....

Ψηλά για να ευγνωμονώ για κάθε ευλογία που έλαβα.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου