Σε απόλυτο viral των τελευταίων ημερών έχει εξελιχθεί το νέο τραγούδι της Εύας Μπάιλα , που κυκλοφορεί από την Gabi Music .



O Λόγος για το κομμάτι «Θέλουμε δεν θέλουμε» που κατάφερε σε μόλις 20 μέρες να ξεπεράσει τα 2.000.000 προβολές ενώ δείχνει να ανεβαίνει 150.000 προβολές ανά μέσο όρο την ημέρα.
Το Facebook, το Instagram και το Tik Tok έχουν κατακλυστεί με το νέο χορευτικό τραγούδι παραγωγής του κύπριου παραγωγού Μάριου Χαπέρη το οποίο φαίνεται πως θα είναι σίγουρα μέσα στις  μεγαλύτερες επιτυχίες του φετινού καλοκαιριού.

Σε ανάρτηση της στο Instagram η τραγουδίστρια δείχνει να μην το πιστεύει λέγοντας χαρακτηριστικά «Αν είναι όνειρο απλα μην με ξυπνήσετε ποτέ» ενώ από την άλλη ο Κύπριος παραγωγός της GABI Music αναφέρει ότι το προσωπικό του στοίχημα δεν οι προβολές παρά μόνο να δει τον αγαπημένο του Νίκο Μουτσινά να μαθαίνει σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο πως ακριβώς χορεύεται το συγκεκριμένο τραγούδι.
 Μένει να δούμε τώρα αν ο γνωστός παρουσιαστής και η παρέα του στο «Καλό μεσημεράκι» θα κάνουν μαθήματα χορού σε όλους εμάς..

Δείτε και ακούστε το τραγούδι που κέρδισε τις εντυπώσεις:


https://www.youtube.com/watch?v=Aat9GXJVzD8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου